maandag 17 september 2018

Steigerhout beitsen

Bestel snel jouw verfspullen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hieronder lees je hoe je stap-voor-stap je steigerhout kan behandelen met olie of beits. Het voordeel van deze twee soorten lagen is dat het snel is aangebracht.


Bovendien beschermt beits of houtolie het steigerhout beter tegen vocht. Gebruik bij steigerhout beitsen.

Beitsen van het steigerhout heeft onze voorkeur. Voor de meeste steigerhoutsoorten is één laag voldoende, eenvoudig aan te brengen met een platte kwast. Indien je een sterkere kleur wenst kan je meerdere lagen op het steigerhout aanbrengen.


Nieuw onbehandeld steigerhout beitsen gaat erg gemakkelijk het pakt gelijkmatig de beits op. Om de levensduur te verlengen kunt u steigerhouten meubelen het beste behandelen met een beits speciaal voor steigerhout. De steigerhout beits dringt diep in het hout en daardoor zullen vuiligheden (eten en drinken) en (regen) water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt. Nu kun je beginnen met beitsen.


Schilder altijd met de nerf mee, let er op dat je druppels meteen wegveegt.

Laat het hout na de eerste laag beits uur drogen. Tip: Om de beits bij de eerste laag dieper in het hout te laten trekken, moet je deze verdunnen met terpentine. Verhouding: delen beits op deel terpentine.


Wij gebruiken voor steigerhout een beits op waterbasis. Het is dan niet belangrijk welke beits je gebruikt. Misschien is het wel handig om voor alle zekerheid eerst even een klein beetje nano coating aan te brengen op een onopvallend stukje om er zeker van te zijn dat er geen reactie optreed met de beits. De beits zit in blikken van liter, waarmee 6-8mmee gebeitst kan worden.


Gratis thuisbezorgd vanaf 750. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De beits steigerhout wordt geproduceerd volgens de strengste normen en is vrijgesteld van ADR, zodat het zonder zware milieu voorzieningen kan worden opgeslagen. Onlangs heeft OAF de serie beits steigerhout nieuwe kleuren aan de serie van Grey wash en White wash toegevoegd: Antraciet wash en Black wash steigerhout beits. Met steigerhout beitsen kunt u alle kanten op.


Beits trekt in het hout en zorgt ervoor dat het stoere en doorleefde karakter van steigerhout behouden blijft. Gaat u steigerhout beitsen , dan zijn er diverse mogelijkheden. Voor een optimale bescherming adviseren we bij Tuinafscheiding.


Remmers HK Lazuur te gebruiken. Kortogaat u steigerhout beitsen met deze lazuur dan gaat het hout nog langer mee. Deze beits beschermt tegen onder meer vocht, houtrot, schimmels en algen.

De beits van Jotun heeft een mooie matte uitstraling en laat het steigerhout goed tot zijn recht komen. De semi dekkende beits dekt niet teveel af van het hout en de structuur en geeft een goede, duurzame bescherming. Hoi Ik heb een buitentafel van steigerhout gekocht.


Steigerhoutbeits wordt voornamelijk toegepast op steigerhout maar kan ook gebruikt worden op diverse andere houtsoorten. Doordat steigerhoutbeits diep in het hout binnendringt, zorgt het voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Zo blijven uw meubels langer mooi en kunt u er langer van genieten, zowel binnen als buiten. Steigerhout beits in verschillende kleuren wash voor het op kleur brengen van steigerhout.


Bij buiten gebruik moet het jaarlijks herhaald worden. Het is geen lak, het hout kan nog steeds vloeistof opnemen. Het aanbrengen van steigerhoutbeits. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.


Wat is steigerhout , is dit een houtsoort? Waarvoor gebruik ik steigerhoutbeits? Kan ik steigerhout direct verwerken? Dien ik steigerhoutbeits te verdunnen? Moet ik steigerhoutbeits oproeren voor gebruik?


De beitsen in ons assortiment zijn van A-kwaliteit en geeft het steigerhout een mooie uitstraling. Daarnaast zorgt het ervoor dat het hout langer mee gaat. Zo weet je zeker dat je gedurende een lange tijd plezier hebt van je steigerhoutbeits!


Voordelig gedroog steigerhout kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts