donderdag 20 september 2018

Iittala vogels

Kies uit 3producten vanaf € 95. Iittala Servies Van Top Kwaliteit. In de afgelopen veertig jaar heeft hij meer dan vierhonderd vogels ontworpen.


Geen enkele vogel is hetzelfde, omdat ze met de mond geblazen worden. Elke vogel wordt gesigneerd met O.

Zan soda, kalksteen en vuur creëren samen deze juwelen. Toikka Nuutajärvi, het bewijs van echtheid. Sindsdien worden er ieder jaar nieuwe vogels aan de zwerm toegevoegd. Door dit vakwerk is iedere vogel uniek in zijn soort. Hij presenteert het idee, maar het uiteindelijke karakter van de vogel komt pas tevoorschijn na overleg en veel vallen en opstaan in het atelier.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle woonaccessoires vind je op beslist. Deze karakteristieke, glazen vogel is het perfecte geschenk voor iedere gelegenheid en een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Bestel snel woonaccessoires online.


De iittala glazen vogels die tot leven worden geblazen door vaklieden in de glasfabriek in Nuutajärvi in Finlan zijn ware kunstwerken. Ieder kunstwerk versmelt de rijke tradities van de glasindustrie met de praktische benadering van de designer en zijn team aan vakmensen. Hierdoor is elke vogel een uniek kunstobject met een eigen persoonlijkheid.


Zoek naar iittala vogels op Kelkoo. Vergelijk alle iittala vogels aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Deze prachtige, glazen vogels zijn stuk voor stuk met de mondgeblazen.


Glas design vogel , ontwerp pova toikka voor iittala naapale ( bleke ) zie blz. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. During rush hour, a family of ducks waddled into.

Deze Hippiäinen zijn kleine wondertjesin elke iittala -glasvogeltjescollectie. Alle vogels uit deze collectie beschikken over kleine details die elke vogel een eigen persoonlijkheid geven. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Glasblazers werken in teams van vijf aan één enkele vogel.


Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Anna vogel van glas cm. Bekijk meer ideeën over Vogels , Glaskunst en Gehoede sjaal. Ondanks dat er meer dan 4verschillende vogels zijn ontworpen.


Dankzij het mondgeblazen glas heeft elke vogel een individuele uitstraling en persoonlijkheid. De verbazingwekkende unieke vogels zijn ontworpen door Oiva Toikka, die een Finse glasontwerper was, met zijn prachtige iconische glazen vogels die met de hand zijn gemaakt en mondgeblazen. Birds by Toikkaa - Figuur van IITTALA. Met elk jaar een nieuwe vogel die zich bij de kudde voegt, is elke vogel uniek en heeft hij zijn eigen persoonlijkheid.


De vogel is bijzonder mooi van kleur en glansrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts