dinsdag 4 september 2018

Roze broodtrommel

Kies uit producten vanaf € 599. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Een persoonlijke broodtrommel met naam, foto of tekst. Verkrijgbaar in roze en blauw. Kies voor variatie met de lunchbox in roze van Mepal inclusief uitneembaar bentobakje. De mogelijkheden voor een geweldige kinderlunch worden hierdoor bijna eindeloos. Vers brood én kleurrijk fruit mee?


Of een hartig tussendoortje voor op school? Stukjes kaas, worst, noten of gedroogde vruchten? Lunchbox Take a Break flat in de kleur pink ( roze ). Deze platte roze broodtrommel van Mepal past perfect in een laptoptas of rugzak en is geschikt voor maximaal boterhammen.

Hij is voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers houdt. Neem vanaf nu dus uw eigen lunch mee in deze broodtrommel. De retro broodtrommel is onderdeel van de Swan Retro Series en zijn super leuk te combineren met andere Swan keuken artikelen om je keuken een leuke retro touch te geven. Ontwerp de broodtrommel met bijvoorbeeld een foto van je kin hele familie of van je huisdier. Maak de broodtrommel compleet door er een naam op te zetten.


Dit persoonlijke cadeau is handig voor op school en kinderopvang. De roze broodtrommel is gemaakt van gehard kunststof met een aluminium fotoplaat. In de broodtrommel kunnen vier boterhammen en.


Wil je liever een iets meer neutraal ogende trommel? Geen probleem, wij hebben ook modellen in mooie egale, rustige tinten zoals bijvoorbeeld wit of lichtgrijs. Voor de kids kan de pret niet op met het aanbod aan lunchboxen bij Blokker. Lunchdozen Wanneer de maag begint te knorren, is er een Kipling lunchpakket om de dag te redden!


Verpak een middagmaal voor je kleintje in een lunchdoos die ontworpen is om cool, lichtgewicht, fantastisch leuk en waterbestendig te zijn (omdat ongelukken gebeuren!). Deze broodtrommel is erg leuk om als cadeau te geven. Op deze manier kan diegene zijn lunch heerlijk vers houden en zonder alle broodzakjes is deze broodtrommel nog duurzaam ook! Productinformatie van de broodtrommel : Afmeting: 18.


Schrijf de eerste review over dit product. Aantal: In winkelwagen Personaliseren-of-check_box Verzonden binnen 48u. De broodtrommel is erg handig om je versgebakken broodjes op te bergen en is een stijlvolle toevoeging voor iedere keuken.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met broodtrommel roze ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Zoek je de leukste Roze broodtrommel voor de laagste prijs?


Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Vind de beste selectie roze broodtrommel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit roze broodtrommel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Je vindt het bij Albert Heijn.


Vandaag bestel morgen in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts