dinsdag 20 februari 2018

Hanglamp riet

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Hanglamp riet

Exclusieve en betaalbare design meubels. Een match met de rotan trend van nu! Dat maakt deze hanglamp erg speciaal. Deze rieten hanglamp beschikt over een plafondkapje en een snoer van 100cm, een fitting van Ewaar lichtbronnen in passen van. Een hanglamp in riet geeft voldoende licht om een boek te lezen of wat te knutselen.


Doe eens gek en hang een rieten hanglamp boven je nachttafel. Het geeft een speelse en knusse uitstraling. Als je een rieten hanglamp in de hal hangt, krijgt je meteen een verwelkomend effect. Riet is duurzaam en sterk.


Hanglamp riet

Laat je inspireren en shop direct bij een van onze betrouwbare partners! Wij hebben duizenden hanglampen online en voor ieder wat wils. Zoek je een nieuwe hangende lamp voor in de woonkamer, boven de eettafel of toch ergens anders? Natuurlijk hebben wij een overzicht van hanglampen in alle stijlen.


Sfeer in huis met een hanglamp van riet ? Een rieten (rotan) hanglamp hoort volledig thuis in een landelijk of “organic nature” woonstijl. Ook in de moderne woonstijl kan je hem gebruiken als echte eyecatcher voor bijvoorbeeld in de keuken. Deze te gekke hanglamp van het trendy merk j-line is een echte musthave voor in huis.


Van moderne hanglampen tot een ruime keuze in industriële hanglampen. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Hanglampen online bij LIDL. In onze webshop kun je rieten lampenkappen kopen van de beste kwaliteit.


Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Koboo grey is juist weer een grover rietsoort en heeft een grijsbruine look. Srimit grey is een fijn rietsoort met een bruine kleur. Geeft een zacht glanzend licht, dat je huis een warme en uitnodigende sfeer geeft. Geeft zowel gericht als algemeen licht en erg praktisch voor het verlichten van je eettafel.


Dit product is CE-gecertificeerd. Creëer een Scandinavische look in je interieur met de Kalmar hanglamp. Het design van de draadlamp is uniek, sfeervol en helemaal van deze tijd! De unieke hanglamp Kalmar is van het merk Mexlite. De draadlamp bestaat uit wit metaal in combinatie met riet.


Het snoer heeft een patroon in de kleuren zwart en wit. Doordat de hanglamp een opengewerkte kap heeft geeft de lamp een sfeervolle en speelse lichtverspreiding. Het met de hand gevlochten riet en de witte kleur zorgen voor een natuurlijk én fris uiterlijk. Industriële hanglamp boven de eettafel. Voor wie zich niet meer herinnert hoe onze eethoek er eerst uitzag heb ik hierboven als reminder even een foto toegevoegd.


Deze hanglamp is gemaakt van riet en wordt compleet geleverd met ca. Wat mijzelf betreft vind ik het nog steeds een prachtige ruimte maar zoals ik al zei mag er wat ons betreft best wat warmte aan toegevoegd worden. In ons aanbod vind je hanglampen met een kap, pendels en meer. Een lamp geeft sfeer en stijl aan iedere ruimte in huis Bij Leen Bakker heb je keuze uit een uitgebreide collectie hanglampen. Omdat de hanglamp vaak een prominente plek in de ruimte heeft, is het design erg belangrijk.


Het bijzondere rotan vlechtwerk maakt hem tot een prachtige lamp met een rustige, natuurlijke uitstraling. Met de Wicker van HKliving zit dat wel goed. De mooiste rieten lampenkappen vind je bij Kwantum!


Zoek je bijvoorbeeld een hanglamp voor bij de eettafel? Kies uit onze ruime collectie voordelig geprijsde lampenkappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts