woensdag 7 februari 2018

Variopox impregneerhars

Klanten die de ijssel variopox impregneer epoxy kochten. Het kan worden gebruikt voor polyester reparaties en herstel van bijvoorbeeld boten, tanks en carrosserieën. Het product is toe te passen als lamineerhars in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel.


Ook is het geschikt voor het behandelen van polystyreenschuim. IJssel ontluchtingsroller. Toe te passen als hars voor verlijmen, conserveren en lamineren. Bestel online en word ook vaste klant. Epoxy hars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen.


Te combineren met diverse glasweefsel materialen. VOORNAAMSTE KENMERKEN EN GEBRUIKSDOEL. Bekijk alles uit de categorie Epoxy. Welke lengte heeft u nodig? U heeft stuks nodig voor euro incl.


Variopox impregneerhars

Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis! HB coating of double coat in kleur. Het is overschilderbaar met o. Vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Veiligheidsaanbevelingen P1Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P1Buiten het bereik van kinderen houden. P1Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Ook te gebruiken voor West Epoxy.


Variopox impregneerhars

Kenmerken: T oe te passen als hars voor JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Hoogwaardige twee componenten epoxy systeem. Geschikt voor het versterken van houtverbindingen.


Doordat de reactie tussen basis component en harder te ver is gevorderd zal een slechte hechting op de ondergrond het resultaat zijn. Deze epoxyhars heeft een hoge watervastheid en een conserverende werking. Variopox impregneerhars set 7. Wij hebben het gehele assortiment van het merk De ijssel, wat snel voordelig kan worden thuisbezorgd. Wij hebben een ruim assortiment bootlak, waaronder de ijssel, met een keus uit voorbehandeling. Speciaal voor versterking van hoekverbindingen.


Oplosmiddelvrije transparante epoxyhars voor zeer uiteenlopende toepassingen. Coaten en waterbestendig maken van houten oppervlaktes. Verpakking: meter lengte, breedte cm. Welkom bij de watersportwinkel waar uw wensen centraal staan. Bereik dus een optimaal resultaat met het gebruik van geschikt materiaal.


Per twee verpakt of per tien stuks. Kleur: Niet van toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts