maandag 12 februari 2018

Blanke lak in spuitbus

Blanke lak in spuitbus

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. SprayMax beschikt over een ongekend diepe hoogglans en is extreem krasvast. K spuitbus hoogglans blanke lak is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. De hoogglans en zijdeglans 1k blanke lak voor eenvoudigere klussen. K blanke lak is krasvast en benzine bestendig.


Blanke lak in spuitbus

Dit is een Professionele autolak met UV filter voor blijvend kleurechtheid. Daar staat tegenover wel een beperkte houdbaarheid. Dit in tegenstelling met bijna alle 1K producten. Bij CROP koopt u hoogwaardige acryl blanke lak in een professionele spuitbus. Bij ons heeft u een ruime keus uit verschillende soorten spuitbussen blanke lak.


Zeer goed bestand tegen UV, krassen en benzine. Deze 1-Komponenten hoogglans blanke lak in spuitbus is ideaal geschikt voor alle aflak en perfect voor bij spotrepair. Uitermate geschikt als finish. Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2.


Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze 2-componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig polijstbaar. Hoogglans acryl blanke lak in 500ml spuitbus voor het nabehandelen van Motip kleurlakken.


Voor het beste resultaat ontvet u het onderdeel eerst met Motip M6ontvetter waarna u het lichtjes opschuurt met schuurpapier. Hier vindt u onze blanke lakken. Bestel nu bij onze webshops!


K hoogglans blanke lak in spuitbus. MoTip 1K matte blanke lak is een lak op basis van acryl met duurzame glans voor het afwerken van uw diamond painting. Het afwerken met deze lak zorgt voor extra bescherming en is ter voorkoming van het losspringen van de steentjes op de lange termijn.


Het is de superpositie van de metallic grondlaag en de gekleurde en transparante blanke candy lak die het candy effect tot stand brengen. De blanke Candy lak in spuitbus laat toe te vernissen om een glans effect te verkrijgen en vooral om te kleuren met een effect van diepte. Blanke CANDY Lak in Spray.


Dus optimale glans en een goede hardheid die beschermd tegen krassen. Productbeschrijving Deze blanke lak is speciaal voor gebruik bij 2-laag systemen. Op de spuitbussen autolak staat aangegeven of deze lak gebruikt moet worden.


De blanke lak is onderdeel van de verfkleur, en kan niet achterwegen blijven. Werkt niet in een koude of vochtige omgeving. Dit gaat ten kosten van de glansgraad. ColorMatic is een professioneel product van hoogwaardige kwaliteit.


Spectrum hoogglans blanke lak spuitverf. Dankzij de unieke componenten spuitbus wordt deze hoogglans blanke lak extreem har waardoor de lak krasbestendig en benzinebestendig is. Hierdoor vergeelt deze blanke lak niet. Ook niet op langere termijn!


De spuitbus bestaat uit twee afzonderlijke delen ( blanke lak en verharder), bij gebruik gaan zich die vermengen. Eens gestart kan de spuitbus gebruikt worden gedurende één uur. U geeft het merk en de kleurcode van de auto op en één van onze kleurmakers maat de spuitbussen voor u op maat. De basislak moet afgespoten worden met blanke lak.


Blanke lak in spuitbus

Professionele STANDOX lak voor auto’s en motoren in spuitbussen koop je bij 123autolakken. Over STANDOX autolak in spuitbus. Van standaard kleuren tot mengkleuren en blanke lak uit een spuitbus. Ideaal voor het bijwerken van een lakbeschadiging bij auto’s. Niet alleen biedt Autolakkenopkleur.


K- lak genoem ook tweecomponentenlak (2K- lak ) behoort tot het uitgebreide assortiment spuitbussen met autolak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts