woensdag 21 februari 2018

Flexa petrol blauw

Bekijk alle prijzen van Flexa Blauw en bespaar tot. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Kies uit 1producten vanaf € 300. Shop jouw favoriete tas hier. Perfection matte muurverf petrol blue is een verf van topkwaliteit voor muren en plafonds binnen. Deze verf voldoet aan professionele normen, heeft een hoog rendement, een uitstekende dekkracht en is goed afwasbaar.


Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. De naam petrol komt van het woord petroleum. Deze brandbare vloeistof heeft een kookpunt tussen circa 150°C – 290°C en heeft in veel gevallen een karakteristieke blauw -groene kleur.


Ondanks dat vuur een blauwe kleur krijgt als het boven een bepaald aantal graden komt, staat blauw bekend als een koude kleur. Ook de diepe, donkere kleur petrol zien we daarin terug en is net als turquoise en aqua een mix van blauw en groen. In de basis is petrol een koele tint, maar deze kleur voelt allesbehalve dat.


Doordat er een vleugje groen in verwerkt zit, geeft deze kleur juist meer warmte dan elke andere blauwtint. Deze hoogwaardige, uitstekend dekkende muurverf heeft een matte krijtlook voor een maximaal poederachtige uitstraling. We hebben gekozen voor deze kleur om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Gebruik deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties om verschillende stemmingen te creëren. Petrol blue (4) Sandy beach.


Flexa Strak in de Lak en alle Flexa Strak op de Muur M. De oude en de nieuwe Flexa strak in de lak kleuren zijn te mengen in de Flexa Pure- en Sikkens lakken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Flexa studiestoel Ray: In hoogte verstelbaar en ergonomische zitting.


Voorzien van een rassenhaak. De flexibele zitting zorgt voor een goede bloedcirculatie die de concentratie van uw kind verbeterd. De stoell is ene licht gewicht met kg. Wielen voor harde vloeren.


Flexa petrol blauw

Kalmte en helderheid straalt de kleur uit en dat doet denken aan de overkoepelende vraag: ‘’Wat maakt ons menselijk? De terpentinegedragen lak is toepasbaar op hout en i. De gelders blauwe hoogglans lak van Flexa. Deze kleur geeft een extra ruimtelijke werking in je interieur. De kleur petrol is een mix van blauw en groen. Ook Histor heeft een aantal mooie verftinten in de collectie die deze kleur vertegenwoordigen, kijk bijvoorbeeld eens naar ‘Reünie’, ‘Signaal’ of ‘Podium’.


Door de grijze gloed is de kleur makkelijk te combineren in het interieur. Zo past de kleur goed bij grijstinten, maar ook bij bruin. Aangezien petrol niet warm van kleur is, is de kleur goed te combineren met warme kleuren, zoals okergeel, koper, bordeaux rood en goud. Momenteel zijn ook de groene en blauwe muurverf zeer populair.


Flexa petrol blauw

Geef bijvoorbeeld in een verder witte kamer één van de muren een afwijkende kleur om echt een statement te maken. We helpen je graag een handje met het kiezen van de juiste verfkleur voor jouw inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts