donderdag 15 februari 2018

Acryl grondverf

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Wij bieden alleen hoogwaardige kunststoffen van gerenommeerde Europese fabrikanten aan. Hout dat nog niet eerder bewerkt is heeft eerst een laag grondverf nodig om de houtnerf te vullen en de zuiging van het hout weg te nemen.


Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Grondverf zorgt voor een goede vulling van het hout. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf.


Wil je houtwerk, metaal of kunststof binnenshuis een ander kleurtje geven? Een schitterend resultaat begint bij de juiste grondverf. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Kenmerkenblad Veiligheidsblad. L) × × Vul het te bestellen.


Acryl grondverf

De verf is op waterbasis en daardoor geschikt voor binnen. Je kunt de verf gebruiken op nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Histor, Flexa, Alabastine en Sikkens. Naast klassieke kleuren als wit, grijs en zwart kun je ook kiezen voor gekleurde grondverf.


Ga jij voor donkergroen, rood of blauw? Bekijk onze grondverf online en vind jouw favoriet. Dat wil zeggen dat wanneer je eenmaal iets hebt geverfd met acrylverf dat je de volgende keer dit ook dient te gebruiken.


Wanneer je toch alkyd gebruikt merk je dat deze niet goed hecht. Ik ben een mdfmuur aan het verven, omdat de verf er heel erg introk heb ik deze eerst gegron nu zie ik dat deze grondverf op waterbasis is. Dit product heeft een goede dekkracht en vullend vermogen. De grondverf is op waterbasis en zal daarom nauwelijks geur afgeven. Deze grondverf kenmerkt zich door de goede dekkracht en is gemakkelijk te schuren.


Het verschil tussen beide. Daarnaast is deze grondverf vochtreguleren zodat eventueel vocht uit het hout kan trekken. Sudwest Acryl Allgrund grondverf op waterbasis Sudwest Acryl Allgrund is een watergedragen hechtprimer voor staal, ijzer, zink, aluminium,loo harde kunststoffen en hout.


Deze universele hechtprimer is roestwerend en eventueel overschilderbaar met alle lakken (synthetisch, watergedragen, één-component en twee-component lakken). Dit is natuurlijk niet zonder reden. Omdat de grondverf vochtregulerend is, kan deze gebruikt worden voor het gronden en overgronden van nieuw hout of oud hout met een oude, maar intacte verflaag. Ook metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf zijn geschikt.


Acryl grondverf

Meestal wordt een acryl grondverf of grondlak gebruikt voor binnen. Acryl droogt lekker snel en stinkt binnen neit, met het juiste product zal de dekkracht ook prima zijn en vergelijkbaar met een alkyd. De grondverf van Flexa kan eventueel ook voor buiten gebruikt worden, al is een professionele verf hier voor aan te bevelen. Een betere kwaliteit verf voor buiten is namelijk duurzamer. Of op waterbasis ( acryl ) Dezelfde grondverf als terpeninebasis, maar dan grondverf op waterbasis.


De ondergrond mag echter niet vettig zijn daar dit de waterige acrylverf afstoot en doet parelen. Ook een grondverf is meestal overbodig, behalve als glad metaal beschilderd moet worden. Acrylverf kan goed gebruikt worden op een textiele drager, zoals linnen of katoen en bijvoorbeeld ook op T-shirts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts