vrijdag 2 februari 2018

Behang peuterkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Ruim assortiment en direct Leverbaar. Gratis bezorging en dagen retourrecht. Montage service en levering op afspraak mogelijk.


Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 1. Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken als Eijffinger, Arte, Noordwan Walltastic voor. Met behang maak je in een handomdraai een droomparadijs voor jouw kindje.


Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm. Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Behang voor de meisjeskamer. Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema.


Behang peuterkamer

De muren zijn één van de grootste sfeerbepalers voor een kinderslaapkamer. Verf of behang de muur in een effen kleur roze en fleur de muur op met een behangrand. Bij Kidzsupplies verkopen ze een roze behangrand met schattige vogels. Tegenwoordig zijn muurstickers ook hartstikke hip.


Maar ook zonder specifieke kindertekening kan een leuke sfeer gecreëerd worden bv door ornamenten behang , stippen, streepjes of. Muurstickers peuterkamer jongen. De wand in de jongens peuterkamer vraagt om iets unieks op de muren. Wat dacht je van een gave muursticker.


Bijvoorbeeld met de naam van je kin een kwispelend monster of een brandweerwagen. En is je kind een echte autofan, dan ga je uiteraard voor gaaf autobehang. Bij Praxis kun je lekker thuis op de bank uitzoeken welk kinderbehang je het leukste vindt. Handig, helemaal als je een kleine klusser naast je hebt zitten, die het allermooiste behang wilt vinden voor zijn of haar kamertje.


Wordt het Elsa van Frozen? Of toch liever het Cars behang ? Of is het lastig kiezen met zo veel leuk Disney behang ? Nu ben ik groot fan van het behang van ferm Living en ook hun tipi print vind ik na vele jaren nog steeds mega tof. Voor welk behang zal ik gaan?


Het stippen behang , het lichtgroene wiebertjes behang of toch deze vrolijke tipi’s? Dat geldt ook voor de inrichting van een peuterkamer. Je hoeft niet alle muren te behangen , als je het bijvoorbeeld rustig wilt houden. Het is al heel leuk als je één muur behangt met leuk behang.


Daarmee creëer je gelijk een focuspunt in de kamer. Heb je tijdens het inrichten van de babykamer gekozen voor een neutrale stijl, een peuterkamer mag best wel wat kleur hebben. Kleur stimuleert de creativiteit bij kinderen. Geef een muur een kek kleurtje of kies voor een prachtig behangetje. Je zal zien dat dit meteen groot resultaat heeft!


Behang peuterkamer

Of ben je het oude behang wel heel erg zat. En bij verandering hoort natuurlijk nieuw behang. Wallpaper van Studio Iris van Tricht is de mooiste basis voor iedere kinderkamer. Bij behangwereld vindt u een groot assortiment meisjesbehang van alle topmerken.


Zoek je behang voor één wandje, voor een leuk accentt, of juist voor een hele kamer? We hebben alle bekende merken kinderbehang, een heleboel onbekende merken en diverse designerslabels. Nieuw: nu ook kinderdekbedden, tasjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts