maandag 19 februari 2018

Vitrage groen

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ons assortiment groene gordijnen Vrolijke groene gordijnen brengen je bijna in een voorjaarsstemming, soms past dat prachtig in je (kinder)kamer. Deze vitrage is geschikt voor een breed scala aan locaties zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, etc. Het zal u helpen om privacy te krijgen, terwijl het natuurlijk licht de kamer binnenlaat. Bekijk onze meetinstructie video! Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld.


Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween. Deze inbetween wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld. Onze gordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, in gewassen linnen, katoen of fluweel, effen of met een motief. Ga voor een vitrage om het licht binnen te laten in uw kamers of kies voor verduisterende gordijen, erg praktisch in een slaapkamer. Dit toffe kastje is gemaakt uit oude onderdelen.


Voorzien van een nieuwe laklaag. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Het kan voordelig bij Kwantum!


Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Vitrage gordijnen op maat laten maken?


Vitrage groen

Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels. Gele en groene vitrages hebben een frisse uitstraling. De kleuren worden al snel gelinkt aan de zomer, lente en de natuur. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Geel en groen combineren lastig met andere kleuren. Overweeg voor je overgordijnen eens grijs, beige of crèmekleurige gordijnen. De wat neutralere, minder uitgesproken kleuren gaan het beste samen met gele en groene vitrages. De inbetween is transparant, wat een mooi doorschijnend effect geeft.


Het gordijn valt soepel en geeft je interieur een gezellige en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan groene vitrage stoffen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.


Bijvoorbeeld door te kiezen voor een stof waar nog licht doorheen komt of voor niet-geplooide gordijnen. Groene vitrage gordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn. En wil je juist een intieme sfeer? Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint.


Vitrage groen

Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant). Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.


Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn. Ben je op zoek naar moderne, luxe maar goedkope gordijnen? JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen, die naast makkelijk op te hangen zijn ook een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts