vrijdag 16 februari 2018

Iittala kastehelmi

Kies uit producten vanaf € 99. De glazen bubbeltjes in het glaswerk ontstonden bij toeval en bleken een bijzondere esthetische waarde te bezitten. Wanneer je een kaarsje in de houder brandt, verschijnt er een schitterende reflectie die zorgt voor een warme sfeer! Toen ik ze bestelde vond ik ze wel aan de prijzige kant, maar als je kijkt naar het design en de kwaliteit snap ik de prijs.


Elk veelzijdig stuk speelt met het licht en weerkaatst de schoonheid van het glas. De zandkleur voegt warme elegantie toe. Näin kehittyi kokonaan uusi pintastruktuuri, joka korosti lasin elävyyttä ja valon heijastumia. Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Fantastische aanbiedingen.


Aan het basisglasmengsel wordt een metaaloxide toegevoegd om de gewenste kleur te krijgen. De professor ontwierp prachtig glaswerk dat totaal anders was dan het strakke, minimalistische design waar Scandinavië bekend om is. Dit mooie sfeerlicht was een mooie verassing voor Kerst, in ontvangst genomen door mijn kinderen. Men wist niet goed wat men er mee aan moest toen het werd aangeboden. Uur Besteld = Morgen In Huis!


Dit Finse bedrijf werd in de 19de eeuw opgericht als glasfabriek, maar heeft het assortiment door de jaren heen uitgebreid met andere producten op het gebied van meubilair, textiel en verlichting. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. In onze collectie hebben wij Artik en Citterio opgenomen. Kastehelmi Schale, Schüssel und Teller auf Lager.


Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Deze theelichthouder is vervaardigd uit hoogwaardig glas, waardoor het erg sterk is. Hierdoor is de kans op een barst door de warmte van het theelichtje nihil. Destijds waren ze nog een echte revolutie in de glasproductie, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot klassiekers.


Iittala kastehelmi

Men denkt mee met de klant en wil het ook echt goed doen. Deze gekleurde, glazen vaas is ideaal voor eenvoudige boeketten. Deze vaas met zijn klassieke, heldere kleur staat perfect op jouw tafel als elegant middelpunt van het huis. Bekijk ook eens mijn andere.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De houder is geschikt voor waxinelichtjes. Vanaf € 2gratis geleverd. Moss Green by Oiva Toikka.


Iittala kastehelmi

De delicate glasbellen lijken op rijen schitterende dauwdruppels in de ochtendzon. Deze kom je zelden tegen in deze kleur en hij is pun. Zo goed als nieuw Ophalen of.


Dit drinkglas is vervaardigd uit hoogwaardig glas, waardoor het uitermate sterk is voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het glas geïnspireerd op de dauwdruppels die schitteren in de ochtendzon. Nu tijdens SALE korting tot.


Iittala kastehelmi

Gratis bezorging en retour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts