maandag 5 februari 2018

Plexiglas op maat praxis

Ook bedrukking verzorgen wij graag. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Boek het OP, Chaweng Beach.

Question,likes_count:slug:zagen-jullie. Tussen Kerst en het nieuwe jaar zijn wij gesloten. Plexiglas op maat zonder zaagkosten! Uw bestelling wordt in het nieuwe jaar gewoon uitgeleverd! Kies hieronder uw gewenste kunststof platen.


Wij plexiglas in helder, opaal en kleur in verschillende diktes. Info over plexiglas op maat praxis. Resultaten van zoekmachines!

Het kan gebruikt worden als glasvervanging, bescherming, stofkap, signing, naambordje etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Kunststof Kopen vindt u plexiglas XT. Dit is de geëxtrudeerde variant van plexiglas.


Dé goedkoopste in plexiglas. Bovendien is het plexiglas keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.


Wij leveren plexiglas platen op maat in diverse kleuren en verschillende diktes. Kunststofplatenshop heeft een uitgebreid assortiment aan plexiglas platen op maat. De platen van het merk plexiglas die wij verkopen, zijn ook wel bekend onder de namen acrylaat en Perspex. Zo leveren wij het plexiglas plaatmateriaal in glashelder, mat, opaalwit ( lichtdoorlatend), gekleur fluor en zelfs spiegelend! Praxis : alles voor iedere klus.


Glashelder plexiglas kopen? Kies het gewenste product, geef de maten en aantallen platen in en rond de bestelling af. Ook kun je deze afhalen op een van onze. Helder plexiglas , materiaal is acrylaat XT Vult u de gewenste dikte in , lengte en breedte in mm Voorbeeld 10cm = 100mm Let op : niet geschikt voor balkon afscheiding, neem dan Polycarbonaat Helder.


Wij zagen gratis voor u op lengte en breedte!

Onze heldere plexiglas platen worden gratis op maat gezaagd en geleverd met beschermfolie aan een zijde. Tevens heeft Vos Kunststoffen diverse maten en kleuren op voorraad. Wij kunnen het materiaal zeer goed bewerken. Gratis op maat zagen, dagen levertijd.


Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas. Wilt u plexiglas bestellen? Dan bent u bij plexiglasdiscounter. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij naast het leveren van producten ook zorgen voor de bewerking hiervan.


Voer op onze webshop de gewenste maten in en zie direct uw prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts