maandag 19 februari 2018

Behang natuurlijke uitstraling

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Populair bomen behang Bomen behang is een populair behang om je kamer een nieuwe look te geven. Het past erg goed in zowel de woonkamer voor een natuurlijk interieur, als bijvoorbeeld de slaapkamer voor een rustgevende uitstraling.


Graag zetten we een aantal populaire modellen, in verschillende sferen, voor je op een rijtje.

Behang Natuurlijke materialen. Bij de meeste soorten zoals grasweefsel, jute, bamboo of bladersoorten is elke rol en dus ook elke baan uniek. Geen enkele baan is identiek aan elkaar. Eijffinger behang : voor een natuurlijke en levendige uitstraling.


Geef uw muren een bijzondere en luxe uitstraling met dit exclusieve vacht- en croco behang ! Naast luxe woonaccessoires en meubels leveren wij ook stijlvolle wandbekleding. Wij zijn gespecialiseerd in dit exclusieve designers behang zoals dierenhuid print, croco behang , vacht motief, leer en blad- en plant patronen, 3-D patronen behang. Bamboe behang , grasweefsel, sisal, arrowroot, natuurlijk afrikaans behang en nog veel meer behang op debehangsite.

Gratis verzending vanaf euro. We hebben al vaker geschreven over de authentieke sloophout behangen , maar nog een vergelijkbare trend van dit moment is behang met steenmotief. Natuur behang bamboe voor een exotische sfeer.


Beleef het ‘midden in de natuur’ gevoel met een bamboe fotobehang op maat voor uw huis. Maar ook voor een rustgevende vergaderruimte op het werk kies je voor een bamboe behang met een natuurlijke uitstraling. Hout behang is een van de trends op het gebied van fotobehangbehang.


Het fotobehang is zo realistisch dat het net lijkt of je muren van hout in huis hebt. Met hout behang creëer je een ruige look met een natuurlijke uitstraling. Steigerhout behang is erg populair, maar er is nog veel meer mogelijk met hout behang. Fotobehang van een bos of bomen is populair vanwege de rustieke en natuurlijke uitstraling.


Kalkverf is een natuurlijke verf met een onregelmatige, authentieke uitstraling. Het is een minerale verf en is niet egaal. Daarnaast kun je de muur natuurlijk ook bekleden met sloophout op de muur, of voor alleen een natuurlijke uitstraling sloophout behang.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Soorten behang : Textielbehang.

Deze soorten behang zijn uiterst decoratief en geven een warme uitstraling aan het interieur. Exclusieve behangcollecties met vervaardigd met bijzondere texturen, oog voor detail, luxe materiaalsoorten en bijzondere technieken. Omexco met een natuurlijke uitstraling gemaakt van materialen zoals hout, stofsoorten, rieten en bamboes. Natives, natuurlijke uitstraling. Voor een bijzonder warme uitstraling.


Het behang van Élitis Natives heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. U waant zich werkelijk op het boerenland of tussen de indianen. Want de bijzondere collectie Élitis Natives biedt u behang dat lijkt op koeienhuiden. Door de niet giftige natuurlijke grondstoffen en het vochtregulerende karakter is deze verf dus beter voor uw gezondheid.


Daarnaast zorgen de natuurlijke pigmenten die op de lichtintensiteit reageren voor een grote kleurenrijkdom en een natuurlijke uitstraling. Door het gebruik van verschillende druktechnieken krijgt de Origin wandbekleding een adembenemende uitstraling. De traditionele lijmdruk methode voorziet het behang van een mat en natuurlijk uiterlijk.


De basis van elegante zijdedruk is de ambachtelijk aangebrachte verflaag die het product het gevoel en uiterlijk van natuurlijke zijde geeft. Voor zowel de natuurlijke uitstraling van blauwe lucht als de zonsopgang en zonsondergang zijn er meerdere kleurenschema’s mogelijk. Uw keuze van fotobehang en andere designs die er bijpassen kunnen gaan van geel, tot het oranje van rijpe appelsienen en dieprood.


Dit zijn allemaal perfect logische opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts