woensdag 7 februari 2018

Cetabever antislip vlonderbeits

Bestel standaardrubberdoppen of maak ze op maat volgens uw eigen specificaties. Technirub, uw rubberproductenspecialist. Het is zeer geschikt voor toepassing op hard-, zacht- en geïmpregneerde houten vlonders maar ook op buitentrappen. Een mooie keuze voor hoge kwaliteit, terwijl je daar online altijd een scherpe prijs voor betaalt.


Cetabever antislip vlonderbeits

Schone en vetvrije ondergrond. De olie voedt hardhout en verrijkt natuurlijke houtkleur en is sterk impregneren dus dringt diep in het hout. De anti-slip is bij dit alternatief nog steeds behoorlijk subtiel maar deze biedt wel iets meer grip (geen kunststof-korrel maar een jachtlak antislip silicaat).


Zowel voor hardhout als voor (chemisch voorbehandeld) naaldhout. Horva geeft UV-bescherming (afbraak hout en vergrijzing), is waterwerend en mat anti slip. Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Ralpacoat is de vervanger van ons vertrouwde product maar nu in een nieuw jasje nieuw nieuwe. CetaBever trappenlak is ook verkrijgbaar als dekkende variant.


Cetabever antislip vlonderbeits

Ter Aar, met meer dan jaar ervaring in alles wat met. Klik hier voor meer details over dit product € 57. Geschikt voor hard-, zacht-en.


Cetabever Vlonderbeits Antislip Teak 2. Zoek naar cetabever antislip vlonderbeits op Kelkoo. Vergelijk alle cetabever antislip vlonderbeits aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Het product of merk is vaak persoonlijk gebonden, wij proberen bij vlonderbeits. Ervaringen met een produkt zijn vaak persoonlijk, hieronder geven wij u aan wat er te koop is in het vlonderondehoud. In de Dhzelf branche zijn diverse merken actief, o. Tenco ( deels prof product ). De beits is geschikt voor hard-, zacht-en geïmpregneerde houten vlonders en is ook toepasbaar op buitentrappen.


Cetabever antislip vlonderbeits

De beits voor buiten voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Zorg voor een goede ventilatie tijdens het schilderen. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondhei veiligheid en milieu te houden.


Ideaal voor het beschermen van hard- en zachthouten geïmpregneerde houten vlonders, terrassen en buitentrappen. Toepassing: Buiten, als transparante anti-slip beits op zowel onbehandeld als behandeld hout. Strippen, beitsen, schoonmaken: hoe knap je oud meubilair op? Met binnenbeitsen verzorg je het hout van binnenuit, waarbij de natuurlijke houtkleur behouden blijft.


Op basis van een nieuwe generatie alkydemulsie bindmiddelen. Producteigenschappen: Bevat antislip granulaat. De beits trekt in het hout (is niet filmvormend) en droogt mat op.


Deze twee eigenschappen hebben een gunstig effect de natuurlijke uitstraling van het hout en op stroefheid van de planken. Het reliëf van de planken blijft zichtbaar, hierdoor zult u minder snel uitglijden bij nat weer ( antislip effect). Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf.


De anti-slip laag zorgt voor een veilige buitenomgeving. Een transparante houtbescherming speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van je vlonder of terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts