woensdag 14 februari 2018

Klemstang gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen!


Het is een klemstang met een doorsnede van mm.

Uitgevoerd in wit draagt dit product bij aan de neutrale uitstraling van je badkamer. Je gordijnen kun je nu heel makkelijk ophangen. Hang de stang over het raamkozijn (breedte van ca. cm).


De gordijnstang wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geklemd. Heb je een open cabine waar je het hele gordijn langs wilt hangen? Deze telescopische gordijnstang is in verschillende lengtes verkrijgbaar zodat je ze voor.


Kijk eens naar een gordijnstang in een hoek. Je monteert de stang gemakkelijk langs de hoeken van de cabine zodat de hele badkamervloer droog blijft.

Geef je badkamer een moderne uitstraling met een eigentijdse chromen stang. Maak een klemstang vast aan beide zijden van een gordijn , om een huisdierbarrière te maken. Ga na wat de hoogte moet worden van je huisdierbarrière, en naai vervolgens een gordijn met een zak aan zowel de boven- als de onderkant. Schuif een klemstang door elke zak en plaats deze in de deuropening. Je ontvangt een gratis levering t. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA.


Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn -accessoires en roedesets met dubbele roedes. Ik wil in een kamer een gordijn hangen, maar ik kan niet in de muur of plafond boren. Nu weet ik dat er van die palen zijn die je tussen je muren kan klemmen. Dit is een soort uitschuifbare paal die met een veer kracht uitoefent op de muren zodat ie zichzelf vastklemt. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Info over klemstang douchegordijn. Resultaten van zoekmachines!


Klemstang Uitschuifbaar - Uitschuifbare Gordijn Douchestang online kopen bij vidaXL. Ik vraag me af tot welke lengte de positieve reviewers de stang hebben opengetrokken. Hij is bedoeld voor een maximale lengte van 255cm, maar bij een lengte van 220cm zakt hij door zijn eigen gewicht in en dan moeten er nog (lichte) gordijnen aan gehangen worden.

Een stang die in het midden doorbuigd is geen gezicht en dus niet bruikbaar. Bovendien is dit een budget-vriendelijke oplossing! Het gordijn heeft geen last van de steunen. Geschikt voor BUIGSERVICE. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts