donderdag 15 februari 2018

Bloembakken op maat

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Aanbod plantenbakken op maat. Bloembakken online bij LIDL. Niet alle plantenbakken kunnen wij op maat maken, maar we hebben wel een ruim aanbod bakken waarbij dit kan. Denk bijvoorbeeld aan aluminium bloembakken , hardhouten bloembakken en cortenstaal plantenbakken.


Wilt u eerst weten met welke kosten u rekening moet houden? Aluminium bloembakken op maat direct online bestellen in diverse soorten aluminium, diktes en afwerkingen als gla rijstkorrel en (of traans) traanplaat. De bak wordt dan op de gewenste maat gemaakt en opnieuw strak gezet en gespoten.


Indien je op zoek bent naar een hele serie afwijkende maten, is het wellicht interessant om contact met ons op te nemen.

Voor het aanpassen van maten in lengte of breedte is niet zomaar een standaard prijs op te geven. Wil je een balkon vol bloemen hebben deze zomer? Heb je lekkere groentes en kruiden gezaaid en wil je die nu een goede plantenbak geven op het. Op maat gemaakte Steigerhout meubels voor binnen en buiten.


Maatwerk Steigerhout Meubels voor huis, tuin en bedrijf. De bloembakken worden door onszelf gefabriceer hierdoor is het mogelijk om uw bloembak of plantenbak van CorTenstaal op maat te laten maken en bestellen. Houten plantenbak maken op maat. Wilt u zelf een houten plantenbak op maat maken? Lees dan onze handige doe het zelf tips en weetjes waar u op moet letten!


Een plantenbak van hout kan beter tegen de vorst dan een stenen bak. Bovendien heeft hout een mooie, natuurlijke uitstraling. Zo is een plantenbak van hout beter bestand tegen vorst dan een stenen bak.


Grote bloembakken op maat. U heeft grote bloembakken gezien maar de gewenste maat zit er niet tussen? Geen probleem, met bloembakken uit zowel aluminium, Cortenstaal of hardhout kunnen wij u van dienst zijn.


U wilt uw tuin of dakterras volledig naar eigen inzicht inrichten en standaard bloembakken zijn hiervoor niet afdoende.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ontdek ons unieke assortiment bloempotten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Wuivend Riet” , geweldige handgemaakte Douglas plantenbakken bloembakken op maat vervaardigd. Wij maken onze Douglas plantenbakken bloembakken net zo groot of klein als passend voor u is. Handgemaakt, massief geschaaf mm dik hout, degelijk, verlijm geschroefd en super netjes afgewerkt. Toen zijn we om ons heen gaan kijken of het al mogelijk was om een zinken plantenbak helemaal op maat te maken.


Plantenbakken of bloembakken uit cortenstaal, op maat gemaakt of uit het standaard assortiment. Daarom zijn we gaan ontwerpen en tekenen tot er een bloembak was die stevig, duurzaam, eenvoudig in montage, op maat , snel leverbaar en bovenal goedkoop was. Contacteer ons voor vrijblijvende offerte. Optie om extra bodem, wielen, worteldoek of folie te plaatsen.


Prachtig voor in de tuin, terras of voordeur. Deze steigerhouten bloembak of plantenbak op de foto is gemaakt van steigerhout. Een andere afmeting steigerhouten bloembak is mogelijk of we kunnen wielen monteren. Nieuwe bloembakken in steigerhout die op maat gemaakt worden. Voor meer info of een vrijblijvende offerte kun je me altijd mailen.


Voor eenmalige producten kan dat met een bak op maat. Deze worden gemaakt door de constructie uit hout (WBP) te bouwen. Deze wordt vervolgens aan de binnen- en buitenzijde bekleed met polyester en afgecoat in de gewenste kleur. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een bak op maat. Wij hebben naast een eigen werkplaats de kennis en de ervaring om bloembakken en andere tuinelementen helemaal op maat te maken.


Naast het leveren van de standaard bloembakken van: kunststof, keramiek, rvs en cortenstaal zijn wij bijvoorbeeld ook in staat om bloembakken te leveren van: koper, hout, lood en zink. EPS bloembak of boombak op maat met LED verlichting (ook wel tempex, piepschuim genoemd) EPS bloembakken zijn isoleren standaard voorzien van waterafvoersysteem en hebben een wanddikte van 100mm. De topcoat is UV-bestendig, slijtvast en zorgt voor een naadloze bescherming.


Zelf de maat en kleur bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts