dinsdag 6 februari 2018

Onderschaal bloempot

De laatste bloempotten trends. Vind de nieuwste collectie. Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Ontdek ons unieke assortiment bloempotten.


Onderschaal bloempot

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Elho is een moderne bloempot voor bij jou in huis of in jouw tuin!


De bloempot is waterdicht waardoor je hem gemakkelijk op een houten vloer kan zetten. Hierdoor heb je geen last meer van waterkringen. Doordat de bloempot gemaakt is van kunststof, kan hij ook nog eens tegen een stootje. Een plantenschotel vangt overtollig water op uit je bloempot. Dit zorgt dat de plant langer kan drinken én voorkomt dat de wortels gaan rotten omdat ze te nat staan.


Onderschaal bloempot

Buitenpotten kun je alleen binnen zetten met een bloempot schotel, onderschaal of plantenonderzetter, omdat deze potten altijd gaatjes hebben aan de onderkant. Als je bloempotten in je tuin hebt staan weet je dat er onderin de pot gaten moeten zitten. Dat is natuurlijk nodig maar niet altijd even praktisch. Zo loopt er veel modder uit als het geregend heeft.


Planten onderzetters zijn hier de oplossing voor. Promoties - Nieuws - Online Shop. Bij Multi Bazar kunt u terecht voor al uw aankopen. Met ons ruime assortiment kunnen wij u een oplossing bieden voor al uw problemen. Deze limoengroene onderschaal vangt het overtollige water op uit een bloempot.


Onderschaal bloempot

Als je de plant water geeft in de pot zelf kan het overtollige water via de drainagegaten wegvloeien in de onderschaal. Zo voorkom je wortelrot en blijven jouw planten en bloemen langer mooi. Plastic schotel voor plantenbakken en potten. Een onderzetter voor de bloempot , zodat het water. Ons gamma Rato Square bestaat uit prachtig ontworpen bloempotten in rotan look.


Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met het uitzicht van echt rotan. De bloempotten worden geleverd met een plastic binnenpot, zodat je ze niet volledig hoeft te vullen met potgrond. Uv-bestendig en zowel voor binnen als buiten geschikt. Uw tuin of balkon kunt u met mooie bloembakken of een plantenrek vrolijk aankleden.


U creëert uw eigen sfeer door een bepaald type bloempot te kiezen, maar ook de planten die u erin zet zijn bepalend. Bij GAMMA vindt u diverse bloembakken, variërend in materiaal, kleur en afmeting. De chique bloempot Nova van het merk TS-Outdoor onderscheidt zich niet alleen door zijn moderne uitstraling, maar zet nieuwe trends op het gebied van balkon- en terrasvormgeving. Hoogste kwaliteit gecombineerd met een uniek design – dat is de Nova bloempot , de ideale oplossing voor iedereen die voor de cementlook wil gaan. Koop nu bloempotten voor uw huis.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Een mooie onderschaal in neutraal taupe die perfect past onder de twee verschillende bloempotten uit ons assortiment.


Voor heel wat kamerplanten is het goed om naast het begieten van de plant zelf, water in de onderschaal te te laten staan. Bij het geven van water aan potplanten vloeit het overtollige water via het drainagegat in de onderschaal. Onderschalen Bloempot onderzetter - schotel. De onderschaal beschermt jouw vensterbank of tafel tegen waterkringen. De bloempot schotel zorgt er voor dat u de bloempot op een tafel kunt plaatsen zonder dat deze vies wordt.


Wanneer uw planten water krijgen zal overtollig water door de gaten stromen, maar dit neemt ook vuil met zich mee en dat wilt u natuurlijk niet op uw tafel. Bloempotten en plantenpotten bestel je eenvoudig online. De mooiste bloempotten en plantenpotten koop je bij HORNBACH.


Wil je weten welke bloempot of plantenbak je het best kunt kopen? Kijk op de projectpagina over bloempotten , of kom langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren. Op zoek naar een mooie decoratie voor binnen of buiten het huis?


Welkoop heeft een ruim assortiment aan bloempotten en manden die een mooie toevoeging zijn aan de tuin of woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts