dinsdag 13 februari 2018

Hk living borden

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 4producten vanaf € 95. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.


Het HKliving servies is handgemaakt.

Hierdoor zijn er geen twee producten hetzelfde. Door het gebruik van dezelfde technieken, kleuren en patronen passen alle producten goed bij elkaar. Je dekt de tafel met unieke borden en kommetjes, waardoor er een vrolijke tafel ontstaat. HKliving Servies vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Shop de collectie!


Global living with furniture and home accessories from HKliving. A Dutch brand with a raw and edgy feel. Inspired by the past and given an eclectic twist.


Je zult zien dat je een stuk minder geniet van het eten.

Met het servies van HKliving voorkom je dit probleem en heb je altijd een gezellig gedekte tafel. Het eten smaakt hierdoor nét iets lekkerder dan anders. Deze aardewerk borden en bekers met een hintje van de jaren zijn immens populair. Ontbijt, lunch en het diner. Prachtige hand geschilderde borden met varens.


Omdat de borden handgeschilderd zijn, is elk. HK Living jungle varen bord NIEUW in doos! Neem het keramieken bord van HKliving! Dit product is met de hand afgewerkt en is heel goed te combineren met ander keramieken servies. De rustige kleur geeft een natuurlijke look!


Voeg toe aan verlanglijst. De HKliving shop is onderverdeeld in vijf subcategorieën, namelijk: verlichting, glas en keramierk, meubels, decoratie en textiel. Dit hebben wij gedaan om het zoeken tussen zó veel toffe items een stukje makkelijker te maken. Het assortiment van HKliving shop van wonenmetlef.


Fleur uw eetkamer op met het retro servies van HKliving! Deze beschikken over tropische prints, hoogstaande kwaliteit en unieke designs.

Combineer de borden , schalen en dienbladen tot een persoonlijk kloppend geheel. Bestel nu uw favoriete servies van HKliving online of stel uw eigen set samen in één van onze winkels! Hoewel het bedrijf nog geen tien jaar bestaat heeft het in de afgelopen jaren stevig voet aan de grond gekregen in de internationale woonmarkt. Denk je weleens aan om je borden om te ruilen voor iets nieuws?


Hoi, ik heb borden te koop uit de nieuwe kyoto lijn van hk living. Ze zijn nieuw en ongebruikt ( in doos). Het leuke van dit setje is dat al het servies een ander patroontje heeft. Het bord heeft een witte kleur en een donkerrode rand om het bord heen.


Verder heeft het bord een vintage touch. Dit geeft het dinerbord een echte seventieslook! Niet alleen leuk ter aankleding, maar ook handig in gebruik! Leuk voor bij het ontbijt of tijdens de lunch.


Want zeg nou zelf, als je je best hebt gedaan in de keuken is het wel zo leuk als het servies dat eten mooi presenteert. Dankzij dit enorme assortiment is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts