vrijdag 9 februari 2018

Spiegels woonkamer interieur

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Woonkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Spiegels woonkamer interieur

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De woonkamer lijkt namelijk optisch groter met een spiegel boven de bank. Wel zijn er weinig mensen die kiezen voor de ronde variant.


Een spiegel barok doet ons - dankzij de prachtige details - denken aan vroegere tijden, maar dan met een hedendaagse twist. Ben je meer van een strakke vormgeving, dan vind je bij Goossens ook verschillende design spiegels. Een mooie woonkamer spiegel hoeft niet heel erg te verschillen met een slaapkamer spiegel. Spiegels voor iedere ruimte.


Plaats de staande lampen aan de zijkanten in retrostijl op de vloer. Dit maakt uw woonkamer erg romantisch. De aanwezigheid van spiegels en een open haard in het interieur van uw kamer zal de woonkamer glamoureus makenmooi en. Hunting for unique choices is one of the fun activities but it can as well be bored when we can not obtain the expected idea. Heeft je interieur een strakke en moderne uitstraling?


Kies dan voor een spiegel met dunne randen, die strak is vormgegeven. Wat je wensen ook zijn, voor elke plek is er een bijpassende spiegel. Zowel de kleur(en) als de maat. Heb je een mooie spiegel gezien in ons assortiment?


Alle spiegels kun je direct online bestellen en zijn uit voorraad. Een staande barok spiegel of wandspiegel in de woonkamer. Wandspiegels, make-up spiegels en andere spiegels bij home24.


Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs! Maar een spiegel is ook iets waarmee je je interieur kunt verfraaien. Voordelen van spiegels in je interieur Laat de kamer groter lijken. Als je een vrij kleine woonkamer hebt, hang dan grote spiegel aan de muur.


Op die manier reflecteert een groot deel van de kamer in de spiegel en die lijkt zo een stuk groter. De spiegels van A-Meubel staan hartstikke mooi in uw interieur en ze zijn nog functioneel ook. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bij Eijerkamp vindt u zowel landelijke spiegels als een moderne variant. En wist u al dat een wandspiegel meer licht in de woonkamer brengt? In de hal is het ideaal om snel te kijken hoe u eruit ziet.


Een spiegel is meer dan een praktisch hulpmiddel dat je in huis zet om te checken hoe je eruit ziet. Het is ook een echt accessoire, dat je aan de wand hangt of ergens neerzet om je woning op te fleuren en een bepaalde uitstraling te geven. Bekijk dan onze unieke spiegel ideeën voor in jouw interieur op deze pagina.


Als u een kleine woonkamer heeft, kan het een goed idee zijn om een spiegel op te hangen om optisch meer ruimte te creëren. Bij JYSK vindt u een ruim assortiment ronde spiegels , staande spiegels en plakspiegels. Ontdek welke maat, model en kleur het beste past in uw interieur.


Creeër meer diepte in huis met een grote ronde spiegel in de woonkamer. Als je klein woont, weet je de basics van het optisch vergroten van je woonkamer misschien wel. Een tip die wij altijd erg leuk vinden, is het ophangen van spiegels in je interieur. Door spiegels lijkt je kamer in één klap groter én lichter.


Een win-win situatie, niet? Ook een grote spiegel op maat kunnen wij voor u maken, met veiligheid glas, voor particulieren maar ook voor bedrijven en openbare gelegenheden zoals hotels en restaurants. Voor een grote spiegel is altijd plaats, in een minimalistisch interieur , in een klein huis voor een groot effect en in een groot huis voor een statement. Vanuit de woonkamer loop je zo het balkon op.


Spiegels woonkamer interieur

Een heerlijk plekje om zomers te vertoeven! THERE’S MORE… Klik op de afbeelding om deze te vergroten. Niet alleen in de woonkamer hangen spiegels … Ook in de gang hangt een prachtig rond exemplaar. Wow, deze spiegel van het fantastische merk Madam Stoltz is echt een musthave voor in jouw interieur ! Deze spiegel heeft een uniek design met aan de uiteindes vrolijke franjes.


Fleur de boel helemaal op met deze te gekke spiegel ! Kom naar een van de winkels van Praxis en laat je direct adviseren over de spiegel die past in jouw interieur. Ook je zoon of dochter is natuurlijk van harte welkom om zijn of haar favoriete spiegel uit te komen kiezen. Geen zin om de deur uit te gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts