woensdag 28 februari 2018

Gordijnen maken kwantum

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De gordijnen waarvoor deze actie geldt, zijn te herkennen aan de rode labels met 'gratis gemaakt' zowel in de winkels als op onze website.


Stap voor stap je gordijnen kiezen. Ongeacht welke kleur, welk patroon en materiaal je kiest, maken we deze raamdecoratie graag voor je op maat. Kortoje kunt kiezen uit héél veel mogelijkheden! Goedkope gordijnen of gordijnstoffen kopen?


Gordijnen maken kwantum

De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk. Kwantum , daar woon je beter van! Geldig op de hele collectie op maat. Toch liever je gordijnen op maat laten maken ? Je kunt jouw gordijnen op maat samenstellen.


Gordijnen in álle kleuren en dessins! Onze collectie gordijnen bestaat uit onder andere kant en klaar gordijnen , vitrage en inbetweens. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je. Denk verder aan insteekhaken, inschuifhaken, plooibanden, zoombanden, rimpelbanden en strijkbanden.


Leen Bakker heeft een ruime keuze aan dikke en dunnere gordijnstof: van acryl, katoen, linnen en nylon tot polyester en viscose. Al deze overgordijnstoffen worden zowel functioneel als decoratief gebruikt. Omdat je je gordijnen op maat laat maken , bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi.


Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het is zeker niet zo dat de goedkoopste gordijnen ook de minst mooie oplossing is. Voor huis, camping en boot. De Easyfold lint is transparant en kan worden gebruikt met karren te haken.


Voldoen de standaard maten niet aan jouw wens? Bij Karwei maken we ook gordijnen voor jou op maat. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen.


Gordijnen maken kwantum

Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts