dinsdag 27 februari 2018

Cubola

Cubola

Want zelfs met een zonnebril op is dat niet altijd ideaal. Cubola , de veelzijdige design zonwering. Groot voordeel van deze zonwering is de mogelijkheid om de hellingshoek van het doek traploos (elektrisch) te regelen. De luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Zoals u mag verwachten, is deze vrijstaan aan de gevel en op een muur te monteren.


Daarnaast is het mogelijk deze aan alle vier de zijden naar wens te koppelen met inwendige koppelstukken. Afgeleid vanhet Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Denk maar aan de herfst, wanneer het nogal eens kan regenen.


Deze zonwering is een `Veelzijdige Design Zonwering`. Natuurlijk zijn alle andere ral kleuren tegen een meerprijs te leveren. De prijzen zijn voor uw afmetingen zijn makkelijk aan te vragen via ons contactformulier. Deze unieke zonwering is door het design moeiteloos in iedere woonomgeving in te passen. Ik wil meer info over de Cubola.


Cubola

Voor deze systemen kan u terecht bij onze dealer. Shop online right here on our website and we’ll ship them to you, here in Belize or around the globe. Het gaat hier om een vrijstaande zonwering voor bescherming tegen zon en regen. Indulge yourself in Belizean short stories, history, art and guidebooks.


Treat the kids to engaging children’s books and buy their textbooks here. Bovendien is het de enige zonwering die volledig horizontaal is waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt wanneer men de zon niet wil weren. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort.


Lamellenoverkapping ( Terrasscherm ) Een mooi product voor een gezellig buiten leven. De unieke lamellenconstructie opent en sluit eenvoudig met een afstandsbediening. Deze en andere toepassingsmogelijkheden ziet u in deze video. Het Tibelly doek loopt volledig horizontaal en kan zelfs met het Solidare ritssysteem worden uitgevoer zodat het Tibelly doek mooi strak blijft. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.


Deze luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Geef uw tuin extra elan en leefbaarheid terwijl je geniet van het buitenleven, wanneer u dat wilt. Kom eens langs in de showroom aan de Starrenburglaan in Voorschoten en bekijk hier de sfeervolle opstelling in onze showroom. Onder het genot van een lekker drankje bespreken we graag met u alle mogelijkheden bij uw woning of bedrijf en offreren wij u altijd de scherpste prijs voor de Cubola. Uiteraard is ook deze eindeloos te koppelen aan alle zijden en vrijstaan tegen een gevel of op een muur te plaatsen.


Het voornaamste verschil is de afmeting van dit zonweringsysteem. Binnen deze breedtematen zijn praktisch alle (ook ongelijke) maatvoeringen mogelijk. Dit systeem kan zowel vrijstaan als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaan als aan een gevel of op een schutting gemonteerd kan worden.


Dankzij onze snelle levertijden, ook in de zomer, kunnen wij uw woning op korte termijn uitbreiden met een heerlijke Terrasbeleving! De cubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en werkt zonwerend en regenwerend. Het is een elektrisch te bedienen zonnewering en ideaal voor horecagelegenheden en wellnessruimte.


Zo krijgt u een grote terrasoverkapping. Ideaal voor horecazaken of terrassen waar zonnetenten geen optie zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts