vrijdag 9 februari 2018

Plofkussens buiten

Met tuinkussens fleur je je tuinmeubels op. Ga je voor ronde of vierkante sierkussens? De stof is waterafstotend. Perfect voor die typische Hollandse zomers.


De plofkussens voor buiten zorgen dan voor een bijzondere aanvulling op deze uitstraling. Tenslotte kunt u online hockerkussens bestellen, om het geheel netjes af te werken of uw voeten ontspannen ten ruste te leggen.

Kussens Op Maat Bestel online kussens op maat. Vakkundig gemaakt en snel thuisbezorgd. Een plofkussen kan men vergelijken met een groot sierkussen, alleen vaak met afwijkende maten. Plofkussens zijn er in drie soorten.


De eerste is een gewoon plof kussen zoals een hoofdkussen. De tweede soort is de boxkussen: een plofkussen met een tussenstuk van stof. Dit zorgt voor een luxe uitstraling voor uw plofkussens.


U kunt bij ons kiezen uit meerdere soorten kussens.

Bekijk daarom rustig ons aanbod. Bent u een type dat het liefst in een plofkussen plaats neemt, dan staan wij voor u klaar. Maar wij leveren ook rechte rugkussens en ronde rugkussens.


Loungekussens zijn niet geschikt om bij slecht weer onbeschermd buiten te laten liggen. Leg de kussens liever onder een afdak of binnen. Wilt u de kussens bij een licht buitje toch liever buiten laten liggen? Kies dan voor een Dralon (Havana serie) of Acryl (Rib serie) stof. Bij Leen Bakker vind je kussens in verschillende maten.


Tuinkussens vrolijken je tuin op en maken het geheel af. Geef je huis wat fonQ met een Wood4you kussenset buiten plofkussenscm Eenvoudig Besteld en Gratis Verzonden Thuiswinkel Waarborg Shop bij fonQ! Keuze uit meer dan 1kleuren.


Meer dan jaar jouw Kussen specialist! Echt maatwerk dus van Cordura stof en vulling van SG schuim of plofkussens met watten. Wij leveren alle gewenste kussens op maat met de door u opgegeven specificaties. Profiteer van onze concurrerende prijsstelling en verkoop de kussens eenvoudig mee met uw meubels!


De binnenkussens van de plofkussens zijn gevuld met schuimvlokken. Ook hiervoor is veel verschil met andere soorten schuimvlokken.

Door ons geproduceerde schuimvlokken zijn lekker zacht, maar geven toch genoeg steun in de rug. Wij vullen onze plofkussens erg stevig. Alle stoffen zijn speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. Het verschil zit in de luxe en uitstraling, waarbij Sunbrella de meest natuurlijke uitstraling heeft en deze het zachtst en meest comfortabel aanvoelt. Voor meer info, klik hier om naar stofkwaliteit te gaan.


Heeft u afwijkende maten, of twijfel u? Voor de plofkussens gebruiken wij een dracon met een vlokschuim vulling. Ook zijn de plof altijd weer goed in model te schudden. Deze vulling blijft mooi stevig. De meest voordelige keuze.


Wanneer kiest u voor deze vulling? Lounge kussens voor buiten in allerlei soorten en maten vind je bij Leen Bakker. Goedkoop kussens op maat, tuinkussen, schuimrubber op maat, binnenkussens, binnen poefen, zitzakken, schuimvlokken, zitzakvulling, tempex bestellen en kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts