maandag 12 februari 2018

Nachtkastje strak

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Nachtkastjes online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Goedkope nachtkastjes zijn er in vele smaken. Als u van strak en modern houdt kiest u bijvoorbeeld voor een strak vormgegeven Maxi Base nachtkastje. Wij helpen u graag verder.


Profiteer van vele voordelen Naast het kopen van een goedkoop nachtkastje , profiteer je bij Slaapkamerconcurrent van vele.

Oplossingen voor nachtkastjes in kleine slaapkamers. Wanneer je een kleine slaapkamer hebt met weinig ruimte naast het be is het soms niet mogelijk om er ook nog een nachtkastje naast te plaatsen. Kies dan bijvoorbeeld voor een klein krukje of hang een wandplank op ter hoogte van waar je het nachtkastje zou willen plaatsen. De design nachtkastjes van LUMZ zijn niet alleen praktisch maar zijn ook erg stijlvol.


LUMZ biedt een ruim assortiment nachtkastjes , van nachtkastje wit tot nachtkastje zwart. Snel en eenvoudig in elkaar te zetten? Met het juiste nachtkastje fleur je je slaapkamer helemaal op. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we voor elke denkbare stijl een nachtkastje hebben. Heb jij een strakke en moderne slaapkamer, een landelijke of romantische stijl of misschien wel een rustige look met Scandinavische invloeden?


Heb je moeite met het kiezen van de juiste nachtkastjes ? Met twee lades zodat je er extra veel spulletjes in kwijt kunt! Stoer, stijlvol en gemakkelijk te combineren met andere meubels. Benieuwd welk steigerhouten bed bij je nachtkastjes past? Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes – één aan weerszijden van het bed.


En waarom zou je nachtkastjes niet afstemmen op de rest van de slaapkamerinrichting? Dit zwevende nachtkastje heeft een strak en klassiek ontwerp en is zowel een decoratieve als een praktische aanvulling op je interieur.

Het nachtkastje kan aan de muur worden gemonteerd en is gemaakt van premium spaanplaat dat stevig en duurzaam is. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Een nachtkastje is eigenlijk een handig bijzettafeltje voor in de slaapkamer.


Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. De plankjes zijn gemaakt van eikenhout en het frame is gemaakt van metaal met een zwarte poedercoating. Kosteloos tot in de woning geleverd! Industrieel Een industriële woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe en natuurlijke materialen zoals hout en.


Je hoeft niet altijd perse een nachtkastje uit te kiezen die precies bij je bed hoort, mix en match er rustig op los. Dat geldt ook voor twee dezelfde nachtkastjes , dat hoeft echt niet. Zo creëer je met een zwevend nachtkastje meer ruimtelijkheid in de slaapkamer.


En de vloer onder het nachtkastje kan je natuurlijk ook veel beter schoonmaken. Koop hem nu voor euro;13deze set van sheesham houten nachtkastjes in vintage stijl is zowel. Is een nachtkastje modern vormgegeven, dan kan het een landelijke of klassieke slaapkamer een interessant en eigentijds accent geven.


Een strak en modern nachtkastje , of juist een retro nachtkastje in Franse stijl? Of misschien een stoer en industrieel nachtkastje ? Bekijk onze collectie voor meer inspiratie. Stijlvol nachtkastje kopen? Eenvoudig online bij WOONENZO. Voor het leukste moderne of retro nachtkastje tegen de laagste prijs, shop je bij WOONENZO.


Kies je voor een dicht kastje, dan verstoffen je boeken en andere spullen niet. Een bijzettafel kan je ook gebruiken als nachtkastje , en andersom! Plaats ‘m naast je favoriete fauteuil of zet ‘m in de hoek van de kamer met een grote plant erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts