donderdag 8 februari 2018

Guling kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Ruime keuze tuinartikelen online. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ontdek ons unieke assortiment kussens.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. De Guling Long is een extra lang kussen van 140x ca cm. De tijk is gemaakt van 1 gesanforiseerde katoen.


Rolkussen - Guling Soft - met sloop - bronze. De vulling is 9gram gesiliconiseerde. De guling is een comfortabel aanvoelend langwerpig kussen dat zowel tussen de knieën (en onderbenen) wordt geplaatst als tussen de armen.


Een guling voorkomt niet alleen het naar voren kantelen van de romp, maar ook het afschuiven van de knieën.

Zonder guling kan men eigenlijk niet langdurig de knieën op elkaar laten liggen. Er wordt een zakje met extra vulling bijgelever zodoende kunt U heel gemakkelijk exact de gewenste stevigheid van Uw guling krijgen. Gewoon rits open, en voor een zachtere guling vulling uitnemen, en voor een hardere guling vulling bijvullen, ritsje weer dicht. Onze vernieuwde guling is uitgevoerd met een rits! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Het kussen heb ik nog steeds in gebruik en ik ben uiterst tevreden en kan ik dit kussen niet meer missen. Nog steeds heb ik gelukkig het kussen binnen mijn bereik.


En nog steeds heb ik er plezier van. Of gewoon houdt van een lekker zacht kussen ! De sloop is van 1 katoen en daardoor lekker zacht en comfortabel. Een rolkussen (of guling ) is een cilindervormig kussen dat je tijdens het slapen tegen je lichaam aandrukt.


Gulings Hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol. Het kussen kan ook bijdragen aan een comfortabele houding in bed of tijdens het zitten. Zorgt voor een ontspannende nachtrust tijdens de zwangerschap, ondersteunt bij de borstvoeding en is ook ideaal als ligkussen.

Een ideale hulp, als steunkussen tijdens de zwangerschap, als borstvoedingskussen of als zithulp voor uw baby. Een simpele oplossing voor een aanzienlijke verbetering van uw slaapcomfort en een verrijking voor uw boxspring! Nieuwe kussens en hoezen geven je bank, fauteuil of bed een sfeervolle opfrisser. We hebben sierkussens voor buiten en kussenovertrekken in verschillende maten. Zo heb je voor elk kussentje in huis een mooie hoes.


Creëer een speelse uitstraling door een kussen met een patroon, een effen kleur en andere stof te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts