vrijdag 16 februari 2018

Sunis wirefree rts

Hij geeft het niveau van zonintensiteit door om de toepassingen te besturen. Search our dealer locator to find the closest Somfy expert near you. Bij zonlicht meting of oplopende temperatuur in huis, de serre bijvoorbeel zal de zonwering automatisch omlaag gaan na overschrijding van de ingestelde waarde.


Lichtsterkte en kamertemperatuur worden gemeten. De zonfunctie kan afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden.

De zonsensor naar buiten gericht plaatsen. Te combineren met Somfy Altus RTS , Altea RTS en Orea RTS buismotoren of de universele RTS ontvanger. Zonfunctie en op afstand bedienen.


Automatische uit- en insturing. Bij zonlicht meting in huis, in de serre bijvoorbeel zal de zonwering automatisch omlaag gaan na overschrijding van de ingestelde waarde. Permanente lichtsterkte meting.


Door de voeding van zonnepanelen geheel draadloos, en ook de communicatie met de motor is draadloos.

Zo kan bijvoorbeeld een zonnescherm automatisch dicht gaan of de verlichting automatisch aangaan als de zon ondergaat. De automatische scenarios vereisen wel de aanwezigheid van de Somfy TaHoma. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Indoor wirefree rts sun to benefit from comfort and energy saving.


Sunis draadloze zonsensor. Can be positioned everywhere you want: positions for the suction cup: one for the window glass. Unsubscribe from Somfy Sweden? Dankzij de Feedback Functie op de afstandsbediening bent u altijd op de hoogte van het gedrag van uw zonsensor - Ga van huis met een gerust gevoel, de automatisering beheert de zonwering voor u zodat u thuiskomt in een prettig koele woning. Toetsen voor het instellen van de drempelwaarde, voor het activeren van de demo-functie, voor de werkingsmodus en voor het activeren van de Low Power Mode werden achteraan de sensor toegevoegd.


De sensor behoudt zijn batterijvoeding. Somfy sunis wirefree rts buiten-sonnensensor. The 1 autonomous radio sun sensor for awning, screen, evb and roller shutter. Smart and autonomous product on façade: efficient where it’s needed.


In de vestiging Purmerend (Veldhuis Zonwering) kunt u de meeste producten in het echt zien en bovendien direct uw bestelling plaatsen. Let op: Als u voor een bepaald.

Druk kort op de PROG toets. Dit is een nieuwe generatie van zonsensor welke of rechtstreeks op de motor geprogrammeerd wordt of met Smart Home sturingen verbonden wordt. Draadloze zonsensor, voor plaatsing op de gevel of voor gebruik binnenhuis.


SOMFY RTS motoren en ontvangers en kan gecom-bineerd worden met meerdere motoren en ontvangers. WireFree RTS také v závislosti na teplotě v místnosti, ve které je čidlo instalováno. Werkt alleen op de Tahoma in combinatie met Sensorbox. Kan gekoppeld worden aan scenario’s in TaHoma, waardoor bijvoorbeeld direct de verlichting aan gaat wanneer het donker wordt.


Zo kunnen zonnewering autonatisch open gaan bij veel licht of juist de verlichting aan bij weinig licht. U heeft voor de bediening met de VTahoma en Vtahoma geen sensorbox nodig. Stuurt aan de hand van het gemeten zonlichtniveau de rolluiken of zonwering automatisch omlaag en omhoog.


Vind fantastische aanbiedingen voor wirefree rts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts