dinsdag 27 februari 2018

Harvink eettafel

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Eettafels online bestellen.


Harvink eettafel

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Zoek naar eet tafel op de nieuwe KensaQ. Stevig, solide en van onbreekbare schoonheid. Uitnodigend wachtend op een gebruiker.


Universeel inzetbaar: van een snel ontbijtje tot eindeloos tafelen met vrienden. Aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top. Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Met de uitdagende belijningen van het stoere stalen onderstel in combinatie met een ovale of ronde massief houten bovenblad is het zeker een tafel om trots op te zijn.


Een mooie eetkamertafel van harvink , model zeta. Deze kn ook gebruikt worden als bureau. De strakke lijnen geven deze tafel een modern uiterlijk. De Fier tafel is een prachtige trotse tafel met ovalen blad en poot.


Harvink Zeta eettafel of bureau. Het ovalen tafelblad is van massief hout in Amerikaans noten of Eiken naturel of met een lichte. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt!


Kijk mee, denk mee, beslis mee. Misschien wilt u een nieuwe bank, een nieuwe eettafel of misschien wilt u alles wel vernieuwen. Deze meubels worden met passie ontworpen en u vindt een compleet overzicht op meubelpagina. Stel zelf uw droombank samen.


De banken, fauteuils, stoelen en tafels hebben allemaal een stijlvol zichtbaar houten frame. De Splinter eetkamertafel heeft een massief houten blad en zijframe in Amerikaans noten of zwart of wit gebeitst eiken met een lak afwerking. Prachtige eikenhouten eetkamertafel te koop. De collectie bestaat uit design banken, fauteuils, eetkamerstoelen, barkrukken, eettafels en salontafels.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! We staan graag voor je klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Bestel eenvoudig en snel online. De stoere, stevige poot geeft deze tafel zijn unieke uitstraling.


Het ovale blad zorgt voor ruimte en is leverbaar in massief eiken, eiken met wengé bies, eiken gebeitst (antraciet of wit) of massief Amerikaans noten. De genoemde vanafprijs is op basis van een ronde tafel diameter 12 met een eiken houten blad. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Bert Plantagie Seven eettafel. Van een moderne en landelijke eettafel tot witte en ronde eettafels.


Harvink eettafel

Bij JYSK vind je een groot assortiment tafels voor in je eetkamer en keuken. We hebben eettafels die geschikt zijn voor twee, vier of zes stoelen. Heb je nog meer ruimte nodig?


Kies dan voor een uitschuiftafel of een tafel die kunt verlengen met een extra blad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts