woensdag 7 februari 2018

Histor taupe

Histor taupe

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Histor taupe

Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Bij Histor helpen we je graag op weg met je verfklus. Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes. Met Histor kom je zeker tot een perfect eindresultaat. Info over histor taupe kleur.


Resultaten van zoekmachines! Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met kleuradvies op maat. Histor muurverf kleur bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Histor biedt een grote keus in grijstinten, van koel tot warm. Wanneer je vindt dat de voorwerpen in je huis de aandacht verdienen, werk dan met zachte grijsnuances voor je wanden. Hierdoor komen je meubels en accessoires helemaal tot hun recht. Kleur van het jaar: Dorade van Histor.


Elk jaar is er binnen de trendkleuren verf, een kleur van het jaar, die wordt uitgeroepen door verschillende bedrijven, waaronder Histor. Het is een beetje paars, een beetje grijs en heeft ook iets weg van blauw. De kleur taupe komt uit het Frans en spreek je uit als ‘toop’. Deze kleur wordt ook wel leverkleur of greige genoemd en is een natuurlijke, tijdloze kleur tussen grijs en bruin in.


Er zijn vele soorten taupe , variërend van donker taupe , grijs taupe , purper taupe , zand taupe naar paars taupe. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf. Zo blijft je ‘Parelwitte’ hal egaal wit, je ‘Vuurtoren’ schouw mooi rood en je ‘Lei’ keukenmuur prachtig grijs. Want Histor Clean muurverf is verkrijgbaar in elke kleur die je maar wilt. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


Naast de muurverf van ons huismerk koop je bij GAMMA ook muurverf van merken als Histor , Sikkens en Flexa. Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf.


Hierdoor is de muurverf optimaal te reinigen en schrobbaar zonder kleurverlies en ideaal voor woonvertrekken waar intensief geleefd wordt. Flexa Expert muurverf in de kleur taupe is watergedragen en heeft een uitstekende dekking. De inhoudsmaat is liter. Histor Perfect Finish Muurverf Mat - Liter - Lei.


Flexa Creations muurverf urban taupe extra mat is watergedragen en dekt optimaal. De verf dekt goed en geeft een mooi mat. Inspirerende artikelen met deze kleur. Dag dagelijkse sleur, hallo nieuw avontuur! Een ruim assortiment Muurverf kleur en inspiratie vind je bij KARWEI.


Taupe is de aanduiding van een kleur ontleend aan het Frans, tevens refereert het aan de vachtkleur van de mol (Talpa europaea). Bekijk onze inspiratiepagina. Het is een grijs-bruine tint, veelvuldig gebruikt om de kleur van kleding en stoffen aan te duiden.


Het wordt ook gebruikt in plaats van de aanduiding leverkleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts