dinsdag 31 oktober 2017

Rolluiken verano

Afdekzeilen voor alle INTEX baden vanaf € 50. Ook solar afdekzeilen leverbaar! Ruim assortiment Voortentluifel. Een rolluik is een multifunctioneel product.


Rolluiken verano

Met een rolluik voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Naast de optimale zonwering scoort het rolluik dankzij de mm dikke lamel hoog op veilighei isolatie en geluidswering.


Ook ben je verzekerd van jaar fabrieksgarantie. Door de diverse zijgeleiders zijn de rolluiken op elk type raam of kozijn te. Multifunctionele rolluiken.


Door de stevige, dikke aluminium lamel scoort het rolluik hoog op veilighei isolatie en geluidswering. Het rolluik is geschikt voor ramen met een maximale oppervlakte (breedte x hoogte) van vierkante meter. De rolluik is standaard voorzien van een elektromotor. Met één druk op de knop opent en sluit u de rolluiken. Heeft u er een tijdsklok op zitten dan openen en sluiten de rolluiken zich op de vooraf ingestelde tijden.


Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Deze rolluiken vormen een excellente zon - en hittewering in de zomer, zeker als je voor een lichte kleur van het pantser kiest. Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan. Bereken gemakkelijk uw prijs door in het bestelformulier uw gewenste breedte en hoogte van uw rolluik in te vullen.


Deze rolluik lagers van het verano rolluik zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Wanneer je een rolluik hebt gekozen die bij jou past kan je de rolluik gaan bestellen. Vervolgens ga je jouw rolluik samenstellen naar smaak.


De RV bevat een dikke lamelbreedte, waardoor het rolluik hoog scoort op veilighei isolatie en geluidswering. Deze zware kwaliteits- rolluiken van het topmerk VERANO zijn geheel gemaakt van aluminium. De volgeschuimde lamellen hebben een prima isolerende werking waardoor deze rolluiken geschikt zijn voor veel toepassingen. Deze rolluiken zijn weer geschikt als zonwering, inbraakwering en geluidswering voor ramen en deuren.


De bekenste kwaliteitsrolluiken zijn van de merken Heroal en Verano. Een bedrijf die beide merken hanteerd is rolluiken -discount. Verano heeft een groot aanbod in rolluiken.


Voor de lamellen heb je de keuze uit talrijke kleuren. Een oersterk aluminium rolluik van Nederlands fabricaat en gegarandeerd het beste rolluik in de branche! Naast haar isolerende, geluidswerende, verduisterende en zonwerende kwaliteiten blinkt rolluik RV uit in veiligheid. Degelijk aluminium rolluik van populaire Nederlandse fabrikant Verano. Dit rolluik is leverbaar in maar liefst verschilende kleuren.


Van handbediend tot elektrisch en afstandbediend. Deze is dan ook in grotere maten verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een nog grotere maat, dan zult u toch moeten kiezen voor een rolpoort. Geschikt voor elk raam dankzij haar veelzijdighei kwaliteit én scherpe prijs.


De lamellen zijn net als bij het RV rolluik onderling verbonden waardoor vastlopen en verschuiven voorkomen wordt. Inbouwrolluiken Inbouwrolluiken worden in een uitsparing boven de deur- of raamopening geplaatst. Betzel Zonweringen is een van de oudste bedrijven in de regio.


Rolluiken verano

We produceren, leveren en monteren geheel in eigen beheer een compleet programma van uitsluitend kwaliteitsproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts