woensdag 18 oktober 2017

Afgelakte plinten

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!


Zoek naar plinten met kabelgoot op de nieuwe KensaQ.

Shop direct witte plinten online. Beslist de laagste prijzen. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina. Wij zijn specialist in afgelakte en voorgelakte plinten in mdf en hardhout.


Op kleur en afwerking te bestellen tegen zeer scherpe prijzen. De voordelen hiervan zijn dat de plinten na plaatsing nauwelijks zullen werken en dat de plinten ontzettend licht zijn.

Dit scheelt u niet alleen werk maar zo kunt u direct de inschatting maken of dit kleur is die u in gedachte heeft. Plinten afgelakt op kleur. Onze MDF V313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren. Dit kun je bij je bestelling aangeven. Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt.


Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk. HDM plinten zijn beschikbaar voor de afwerking van de wand of het plafond. Onze MDF v313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren. Zo te monteren bij afbouw: Doordat deze MDF plinten zijn voorgelakt is overschilderen niet direct noodzakelijk.


Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Dit is tijdwinst bij afbouw. Schuren is niet noodzakelijk.


De allermooiste collectie en het beste advies. Dat doet u bij ons online. Al onze producten zijn voorzien van het FSC keurmerk, en komen dus uit duurzaam beheerde bossen.


Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten.

Wij plaatsen en leveren professionele en duurzame plinten van topkwaliteit en monteren alles zonder spijker of schroefgaten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Het MDF is getest volgens de V313-testmodule, waardoor wij de stabiliteit van de plinten kunnen garanderen tot een luchtvochtigheidsgraad van. VloerenOutletStore heeft MDF hoge gefoliede, gegronde en afgelakte plinten.


In strakke en klassieke uitvoering. De achterkant van de plint is ingefreesd waardoor deze strak tegen de muur geplaatst kan worden. Gebruik hiervoor de High Tack lijm voor een optimaal resultaat. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten.


Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. Ook de rechte plinten zijn van vochtwerende MDF (type V313). Onze MDF plinten en hardhouten plinten zijn allemaal 2x wit gegrond en vochtwerend.


In ons assortiment kunt u zien welke afmetingen onze plinten op voorraa hebben. Wij hebben MDF plinten met kraal en plinten zonder kraal. Ook zijn er onbehandelde plinten in vurenhout verkrijgbaar. De leverancier van MDF plinten inclusief montage.


Onze hardhouten plinten zijn van meranti. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? Wij leveren en monteren MDF- plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden. De prijzen zijn dan ook per lengte.


De plinten worden geleverd in een standaard lengte van 2cm. Van vrijwel alle modellen hebben wij een monster in de showroom aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts