donderdag 12 oktober 2017

Lijst met passepartout

Snelle levering met Lage Prijzen. Bestel vandaag nog online. Uw Product is Altijd op Voorraad! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Lijsten in alle kleuren en materialen. Een passpartout is een lijst voor om je foto of poster. Door deze te omlijsten met een passe-partout springt je foto of poster er nog meer uit.


Deze passepartouts zorgen ervoor dat een afbeelding of kunstwerk veilig en met zorg wordt ingelijst en de juiste uitstraling krijgt. Een passepartout kopen doe je het beste bij Fotolijst. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment passepartouts op maat, geheel naar jouw wensen.


Daarnaast valt de inhoud van de wissellijst extra op en kunt u de kleuren en accenten in uw afbeeldingen nóg meer laten spreken. Een lijst met passe partout is daarom de ideale combinatie.

Passe-partouts voor iedere lijst. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden in ons assortiment dat je een aanvraag kunt plaatsen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor een maatwerk passe partout. Dit kader is gemaakt van hoogwaardig gehuld MDF van duurzame bebossing en is een modern, stijlvolle, dunne design. Navigeert u eens door deze website en ontdek hoe eenvoudig u online uw op maat gemaakte lijst kunt bestellen, en binnen enkele dagen thuis bezorgd heeft.


Het systeem werkt gemakkelijk, u klikt op het te bestellen product, vult de maten in en kiest het glassoort uit. Na levering krijgt u de factuur toegestuurd via e-mail. Wij verkopen standaard maten passe-partouts maar ook maatwerk in veel kleuren. Direct uw prijs uitrekenen met handige REKENTOOL. De fotocollage lijst kan zowel liggend als staand opgehangen worden.


Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Info over lijst met passepartout. Resultaten van zoekmachines!


Onze passepartouts zijn van hoge kwaliteit, zuurvrij en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. We hebben lichtgrijze, witte en zwarte passepartouts , allemaal met een witte kern. De witte zijn puur wit en alle kleuren zijn verkrijgbaar voor lijsten met de afmetingen 21x3 30x4 40x5 50xen 70x100.

Wij hebben standaard maat passepartouts maar ook voor een passepartout op maat kunt u bij ons terecht. Fotolijst Homme Zwart (incl passepartout ), omlijsting van Hout. Diverse lijsten met passe partout , deze wissellijsten worden geleverd inclusief passe partout , meerdere combinaties mogelijk. Leg de lijst als boven beschreven op een vlakke ondergrond. Vanaf de achterkant vastschroeven, door de lijst , in het spieraam.


Wellicht ten overvloede: Gebruik hiervoor dunne houtschroeven die niet langer zijn dan de dikte van werk plus lijst. Verder komen ze van pas als een deel van het werk afgeschermd moet worden, bijvoorbeeld bij een foto die in een hoek een storend detail heeft. Ook zijn er passe-partouts die dienen om meerdere werken in één lijst te tonen.


Met name als een aquarel of foto achter glas wordt ingelijst, is een passe-partout noodzakelijk, anders zou het oppervlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts