vrijdag 27 oktober 2017

Sfeerhaard met led verlichting

Bestel bij ons snel uw LED verlichting! Met een minimale garantie van jaar geniet u optimaal van zuinige LED -lampen. We zijn ook bekend van radio en tv. Altijd de juiste kleur licht. Sfeer voor een gunstige prijs.


Sfeerhaard met led verlichting

Ontdek onze LED oplossingen! Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Zuinige Led Verlichting nodig? Vandaag bestel morgen in huis! Met bovenstaande merken in ons assortiment kunnen wij met trots zeggen dat we aanbieder zijn van de hoogste kwaliteit elektrische ( LED ) haarden die er op dit moment te verkrijgen zijn en dat we hiernaast ook nog eens service hoog in het vaandel hebben staan.


Dankzij zuinige LED - verlichting voor het Spectrafire 3D vlameffect is er slechts watt benodigd en heeft de LED verlichting een levensduur die vele malen hoger ligt dan gewone verlichting. De Classicflame elektrische sfeerhaard gaat daardoor erg lang mee, ten opzichte van traditionele (halogeen) verlichting. Mogelijkheden elektrische sfeerhaarden. Er zijn enorm veel elektrische haarden op de markt te verkrijgen. Eigenlijk zijn deze haarden op te splitsen in drie verschillende soorten, te weten: haarden met LED - verlichting , haarden met waterdamp en haarden met LCD LED -projectie.


De LED -tafelhaard heeft een mat zwart gelakte kunststof behuizing en zorgt voor een aangename sfeer bij u thuis. Modern Flames inbouw sfeerhaard met lengte van 20cm. Inbouw sfeerhaarden op elektriciteit zijn er met LED lampen techniek, 3D haarden en met waterdamp.


Bekijk de elektrische sfeerhaarden en open haarden. Die vindt u hier gelijk tegen bodem prijzen. Nieuw in onze collectie zijn de elektrische led sfeerhaarden , Designed in Germany, topmerk Aflamo.


Een elektrische sfeerhaard is ook een optie. Je geniet van natuurlijk ogende vlammen. Een sfeerhaard met één of meerdere warmtestanden, omvalbeveiliging, thermostaat of afstandsbediening kan vrijstaand worden opgestel aan de wand worden gemonteerd of worden ingebouwd in een schoorsteenmantel of schouw. Met een elektrische haard heb je enorm veel flexibiliteit. Je kunt hem bijvoorbeeld aan de wand hangen of inbouwen.


Houd er wel rekening mee dat je dan een achterwand nodig hebt. Ga je voor een steenmotief? Deze zijn er in allerlei soorten. Of heb je liever iets aparts, zoals spiegelglas? Een haard aan de muur is van zichzelf al heel mooi.


Sfeerhaard met led verlichting

Haarlem een ruim assortiment elektrische televisiewand haarden met zuinige LED verlichting , schitterende vlammen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Gebruik de ingebouwde verwarming om de kou uit de lucht te halen, krachtig genoeg om uw slaapkamer mee te verwarmen. Elektrische sfeerhaard om te plaatsen - Met schoorsteenmantel met led - verlichting NEVADO. Belfort is een elektrische hanghaard voorzien van LED verlichting.


Hierdoor is deze sfeerhaard energiezuinig in het gebruik. De LED techniek zorgt voor een realistisch vlambeeld. De hanghaard is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.


Eenvoudig in te bouwen sfeerhaard met led-verlichting. De inbouwhaard is voorzien van een elektrische verwarming met thermostaat. Ze zijn tevens voorzien van een verwarmfunctie voor een aangename bijverwarming, maar deze kan desgewenst ook uitgeschakeld worden. De elektrische inzethaarden wekken de illusie van echt vuur. Het realistische vlambeeld wordt gecreëerd door de ( LED ) verlichting.


Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts