vrijdag 20 oktober 2017

Behangrand baby

Nú keuze uit ruim 1behangranden. Behangranden vanaf €online. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Met een behangrand verander je de kinderkamer in een handomdraai. In de winkel hebben we grote stalen behang om een goed beeld te krijgen van het motief.


En je kunt ook gelijk de mogelijkheden zien van bijvoorbeeld behangrand.

Want ook behangranden hebben we van Nijntje, Winnie de Pooh en in andere vrolijke motieven. Laagste prijsgarantie en snelle levering voor al het babykamer behang! Gratis verzending vanaf euro.


Baby behangrand oranje geschulpt bruin beertjes x037. In zeer uiteenlopende patronen verkrijgbaar en ook in tal van breedtes voor een meer of minder opvallend accent. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.


Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. We hebben voor ieder wat wils! De leukste en hipste baby - en kinderwinkel van Nederland.

Ontvang de laatste aanbiedingen en acties. Altijd als eerste op de hoogte. Zo heb je papieren behangranden , maar ook behangranden met een geschuimd profiel. Het is verstandig om eerst even de wand vetvrij en schoon te maken, vooral als je zelfklevende behangranden gebruikt. Babykamer behang prijzen vergelijken.


Bekijk alles met behangrand ! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats. Speelgoe baby - en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en. Goedkope BEHANGRANDEN online bestellen.


Sier uw kamer met een BEHANGRAND. Artikelen van Looney tunes koop je eenvoudig online bij time4toys. Mooie behangranden en sierranden geven een leuk accent aan je interieur. Het decoratieve effect is ideaal voor woonkamers, slaapkamers en kinderkamers. Met de vele dessins is er voor iedere stijl een bijpassende sierrand.


Je kunt de rand eenvoudig aanbrengen en uitstekend combineren met de andere producten uit de Little Dutch Adventure-serie. Een Nijntje behangrand of een behangstrook met Pluk van de Petteflet geven de baby - of kinderkamer een leuke decoratieve look. Of wat dacht je van een behangrand van Dikke Dik. Kinderkamer behang is altijd populair als handige muurdecoratie.


En nu geef je de wand een leuk accent met een behangrand.

Voor baby ’s raden wij aan een eenvoudig patroon met een duidelijk silhouette in zwart-wit of in rustige pasteltinten te kiezen. Hierdoor is het niet te druk en geeft het niet teveel indrukken aan de baby , die de eerste maanden enorm veel in zich op neemt. Vier de komst van je baby en kies voor een sierrand met het alfabet, cijfers of kleuren.


Er zijn zoveel manieren om onze brede behangranden te gebruiken in je huis. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken als Eijffinger, Arte, Noordwan Walltastic voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts