maandag 23 oktober 2017

Beauty pillow

Beauty Pillow voorkom je slaapvouwen en fijne lijntjes maar ook klitten en pluizig haar. Een gladde huid en glanzend haar is het resultaat, zonder klitten en pluis. Natuurlijke anti-mug bescherming.


Tot Biologische Huidverzorging. Abonneer je hier en mis niets. Satijn, geen pluishaar meer.

Kussenslopen van Veel Kleuren en Stijlen! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Geproduceerd in Nederland. Onze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. Ik heb echt geen idee of dat echt zo is.


De beauty Pillow satijnen kussenslopen werken anti-verouderend. Ze gaan rimpels tegen en zorgen voor een zichtbaar jongere en stralende huid. De satijnen kussenslopen glijden en polijsten je huid.

Terwijl katoenen kussenslopen je huid juist opruwen, schuren en er vocht aan onttrekken. Sinds kort zijn we officiële leverancier van Beauty Pillow. Vermoeidheidstekenen in het gezicht en verschillende huidproblemen worden verleden tijd bij het gebruik van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow.


Wij bieden de keuze uit een luxe hoofdkussen van polyestervezel, een deluxe hoofdkussen van holle vezel of een bio hoofdkussen van kapok vezel. Dagelijks is iedereen druk met werk, kinderen, familie en het huishouden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat je haar beter doorkambaar blijft en niet gaat klitten. De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.


Multitasking is een gewoonte. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking.


Benieuwd of mijn haar de volgende ochtend voor de verandering eens niet alle kanten op staat. Een goede nachtrust is van groot belang, ze noemen het niet voor niets Beauty sleep. De 1 satijnen kussensloop zorgt voor een gladde hui voorkomt slaapvouwen, verfijnt rimpeltjes en bestrijdt acné en onzuiverheden. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De kussensloop glijdt en polijst je huid en haar.

Het ligt niet alleen stuk prettiger, maar voorkomt daarnaast ook rimpelvorming op de lange termijn. Beauty PIllow , hét satijnen kussensloop voor glanzend haar en een stralende huid. Deze is te koop bij The Image Coach. Bestellingen via de webshop van The Image Coach worden verzonden via Post. Stofdeeltjes nestelen zich graag in katoen, maar indien u uw kussen omhult met een satijnen kussensloop zal stof geweerd worden.


Word wakker zonder verstopte neus op een Beauty Pillow. Beauty pillow te koop, kleur antraciet prijs per stuk voor € 1exclussief verzending. Ook diverse andere kleuren te koop, Nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts