maandag 16 oktober 2017

Hanglamp riviera maison

Bestel je nieuwe hanglamp uit ons topmerk assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Voordelige hanglamp riviera maison op beslist. De rest van de dag dragen de lampen bij aan het mooie interieur en combineren ze goed met de verschillende accessoires van Rivièra Maison.


Op die manier vormen de hangende lampen altijd een goede keuze, bijvoorbeeld bij de eettafel. De hanglampen zijn uitermate geschikt om te hangen boven uw eettafel. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De collectie van Rivièra Maison biedt een ruim aanbod lampen, als hanglampen , wandlampen, tafellampen en vloerlampen, en lampenkappen.


De ruime collectie van Rivièra Maison biedt een divers aanbod hanglampen , passend bij een landelijk, industrieel of Scandinavisch interieur. De lampen zijn gemaakt van onder andere glas, rustic rattan, staal of ijzer en zijn prachtige eyecatchers boven bijvoorbeeld de eettafel. Het gaat om de ‘millhouse factory’ lamp.


Hanglamp van riviera maison te koop. Gaan alleen per set weg, dus helaas niet per stuk! Hangt pas weken maar wil toch wat anders. Zo goed als nieuw Ophalen.


Hanglamp riviera maison

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Te koop een nette hanglamp van riviera maison met licht bronnen. Tevens zijn hanglampen handig om de kamer te verlichten. Deze hanglamp is extra mooi wanneer je meerdere van deze lampen in een rij of op verschillende hoogtes boven de eettafel of het aanrecht hangt.


Verkrijgbaar in medium, large en wit. De Rue de Temple hanglamp van Rivièra Maison is een lamp waar je het liefst naar blijft kijken. Hierbij bied ik stuks riviera maison hanglampen aan. Het bewerkte en brons gekleurde glas geeft namelijk een erg sfeervol lichteffect. Alles wat je nu nog nodig hebt is een goede lichtbron!


Hanglamp riviera maison

De fluwelen kap is namelijk in verschillende tinten, van licht tot donker, uitgevoerd. Zo is er voor ieders interieur en ieder zijn of haar woonwensen een bijpassende lampenkap. Door de combinatie van verschillende stylen past de Rivièra Maison Avignon hanglamp in elk interieur.


Dankzij de doorzichtige kap wordt optimaal gebruikgemaakt van al het licht. Het is gemaakt van aluminium en heeft een doorzichtige, gegolfde kap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts