maandag 9 oktober 2017

Paarse snijplank

De beste kwaliteit luxe snijplanken op voorraad en snel geleverd. Gemakkelijk schoon te maken. Specialistisch advies nodig? Grote collectie snijplanken vind je hier! Snijplanken tegen de laagste prijzen.


Bekijk nu ons unieke assortiment snijplanken voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. HACCP gekleurde snijplanken. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Hygiplas LDPE snijplank paars 450x300x12mm Helpt kruisbesmetting tijdens het bereiden van voedsel voorkomen.


Bladen, kunststof rek en wandkaart zijn apart verkrijgbaar of als een complete set voor een speciale prijs. Vergelijk paarse snijplanken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.

Gemaakt van HDPE 5kunststof. Beide zijden geschikt voor snijden. Is dit niet de snijplank die u zoekt? Bekijk dan onze andere snijplanken die we op Cookinglife aanbieden.


Het kleurensysteem is ontwikkeld om te voorkomen dat er kruisbesmetting en -verontreiniging plaatsvindt. In een professionele werkomgeving waar gewerkt wordt met voedsel en etenswaren, zijn houten snijplanken en hakblokken niet meer toegestaan. Al bijna jaar worden in de meubelmakerij op de zolder van De Kookwinkel Breda de kopshouten snijplanken uit eerste kwaliteit Amerikaans esdoornhout gemaakt.


Onze ervaring geeft u zekerheid. De Karmel snijplank hoeft u zelf nooit meer in te olien. Sommige snijplanken hebben een vorm die uitloopt in een handvat met een gat erin.


Door de snijplank op te pakken aan het handvat kunnen de gesneden ingrediënten direct in de pan worden gedeponeerd. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Kies uit 3producten vanaf € 99. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Polyethyleen HMHDPE met verlijmde voetjes. Alle zijden hygiënisch glad geslepen. Bestel online voor de laagste prijs! Om u een handje te helpen zijn er zeer handige kleurcode kaarten beschikbaar die precies aangeven voor welk product welke snijplank bestemd is zodat u ten alle tijden voedselveilig werkt.


Het voorbereiden van het avondeten is een stuk leuker als je een vrolijke snijplank hebt.

Dit paarse exemplaar zal je in ieder geval zeker opfleuren! Snij groente en vlees of vis voor het avondeten en hak vers fruit in stukjes als toetje. Zo heb je in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel staan! Intuïtief en mysterieus, geeft inspiratie en ontspanning, paars is spiritueel, elegant en artistiek.


Paars is creatief en dramatisch. Magenta is jeugdig, charmant en spontaan. Roze is zacht en romantisch. Gekleurde snijplanken zijn een uitkomst als u hygiënisch wilt koken.


U gebruikt voor elk product een snijplank van een andere kleur. Zo voorkomt u dat bacteriën van vlees of kip op uw groenten terecht komen. Een professionele set snijplanken bestaat uit planken. Rauw vlees en rauw gevogelte mogen nl.


Ook gaar vlees moet weer op een aparte plank worden gesneden, omdat het anders weer besmet kan raken door de rauwe planken. Voor elk productsoort is er dus een speciale kleur snijplank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts