donderdag 26 oktober 2017

Ijssel lak

Deze lak beschermt hout en epoxy tegen de inwerking van zonlicht. Double Coat Karaat Deze lak is ingekleurd om de houtkleuren teak, mahonie of eiken na te bootsen, of te versterken. The continued flow of riverwater flushed out the saltwater. DD lak hoogglans (mengkleur) kilo.


Double Coat heeft een uitstekende vloei en is kleurecht, met roller of kwast eenvoudig te verwerken. Double coat is een van de kwaliteitsproducten van De Ijssel Coatings. Het is een twee componenten lak van zeer hoge kwaliteit.


Het verwerken van dit product is gemakkelijk en zonder hinderlijke kwaststrepen of zichtbare roller aanzet aan te brengen. Bestel je Lakken en verven bij Werken met Merken. DD Lak is krasvast, kleurecht, bestand tegen chemicaliën, weer, UV-straling, en heeft een langdurig glansbehoud.


Ijssel lak

De bootlak is geschikt voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld. De gemengde lak (basis met verharder) na de inductietijd met Double Coat Spuitverdunner op een viscositeit van circa tot s DIN brengen. Omdat Double Coat een zeer goed vloeiende lak is, adviseren wij om het gehele oppervlak voor te nevelen om vervolgens na minuten een kruislaag aan te brengen. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestem zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom.


DD Lak is een 2-componenten bootlak van uitzonderlijk goede kwaliteit. Als je Double Coat bedoelt van de Ijssel gaat dat weer alelen boven water want dat kan niet tegen constante onderdompeling. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Dus eerst even precies schrijven welke verfsoorten en merken je bedoelt. Ander kijk even op de website van de Ijssel , daar wordt alles piekfijn uitgelegd. De glans van DD Lak is zeer hoog en de lak is erg sterk. Waarmee kan ik het gereedschap schoonmaken?


Het gereedschap dat is gebruikt voor de verwerking van de DD Lak kan worden schoongemaakt met DD Lak Kwastverdunner of DD Lak Spuitverdunner. Aceton (zeer brandbaar) of methyleenchloride kunnen ook gebruikt worden. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller. IJssel double coat is een twee comp.


Ook na langere tijd (enkele jaren) laat de lak zich goed polijsten waardoor eventuele beschadigingen en krassen eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd. Voor onderwatercoatings kunt u kijken bij onze bootonderhoud producten. Al snel werd er ook begonnen met de verkoop van verf en behang.


Poly-Service is uw webshop voor kunstharsen. Oa polyester, epoxy, polyurethaan, weefsel, siliconenrubber, kitten, lijmen en coatings. Deze produkten worden toegepast in de jachtbouw (nieuwbouw, reparatie en onderhoud van pleziervaartuigen), carrosseriebouw en de (vezelversterkte) kunststofindustrie. Twee componenten polyurethaan lak. Exceptioneel glansbehou niet vergelend.


Ijssel lak

Deze kleuren zijn niet op voorraad maar voor deze kleuren geldt: voor uur besteld dezelfde werkdag verstuurd. Deze componenten polyester verf staat bekend om het niet vergelen, de hoge krasvastheid en het lange glansbehoud. Daarnaast biedt deze lak een langdurige UV bestendigheid. Ga je er daarna nog een keer overheen, dan heb je een rand van de roller in je lakwerk staan.


De lak zal slechts een seconde of vloeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts