donderdag 5 oktober 2017

Soksleutel

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Geïnteresseerd in Gereedschappen - Handgereedschap - Soksleutel s? Lasaulec, de échte technische groothandel.


Vandaag voor 17:bestel morgen.

Door de dwarsgeplaatste t-greep op deze soksleutels van gedore kun je extra kracht zetten. FACOM soksleutel Gesmede pijpsleutels met schroevendraaierhandgreep, Metrische maten. Pijpsleutels met schroevendraaierhandgreep: ideaal voor schroeven met een beperkte toegang of voor klein mechanische toepassingen. Protwist schroevendraaierhandgreep voor een optimaal comfort, ook bij krachtig los- of vastdraaien.


Power-Gripmet ophanggat. Handvat met ergonomisch design voor nauwkeurig en moeiteloos werken. Vormsluitende verbinding van greep en kling voor optimale krachtoverbrenging.

Voor hoge kwaliteit Soksleutel gaat u naar Fabory. Fabory, leverancier van industriële artikelen en bevestigingsmaterialen met uitstekende online diensten. Vanaf mm met aangesmeed zeskant. Pakketzendingen vanaf €5- excl. De vomsluitende verbinding tussen de greep en kling zorgt voor een optimale krachtoverbrenging.


Egonomisch handvat voor nauwkeurigheid en moeiteloos werken. Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. De klinglengte is 1mm, SW is - mm met inspringende kop diameter mm, vanaf mm met zeskant mm. GEDORE-vanadium staal 31CrV mat verchroom niet genormeerd. Als u een soksleutel nodig heeft, dan kunt u natuurlijk goed terecht in het brede aanbod gereedschappen van Gereedschap.


Chroom vanadium staal, verchroomd. Soksleutels worden ook wel dopsleutels genoemd en zijn dan ook bedoeld om bouten en moeren gemakkelijk los te draaien of vast te maken. Extra diep voor lange bouten.

Massieve uitvoering met twee zeskant doppen. De gebogen zijde is doorboord zodat de sleutel in combinatie met een wringstaaf (b.v. afzonderlijk bestellen). Ook als T-sleutel kan worden gebruikt.


Spanningzoeker Dit gereedschap, dat meestal de vorm heeft van een schroevendraaier, heeft als functie om te controleren of er spanning (volts) staat op bv. De soksleutel heeft twee doppen die scharnierend op de steel zijn bevestigd. Welkom bij GEDORE Technag BV.


GEDORE Technag, onderdeel van de Duitse GEDORE-groep, is importeur van handgereedschappen en richt zich op de Nederlandse en Belgische. Wat is de betekenis van SOKSLEUTEL ? Samen voor maximaal resultaat Advies nodig? Eldi soksleutel Ideaal voor het vastdraaien van bouten en moeren.


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij wielersport-expert. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts