maandag 9 oktober 2017

Glow in de dark tape

Glow in de dark tape

Boek uw Hotel in Glowe online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Verpakkingstape nodig voor het sluiten van verpakkingen? Verkrijgbaar vanaf rollen! Bestel nu op Enveloppenland. Met deze glow in the dark tape vind je altijd je weg in het donker.


Wie heeft het niet dat hij ’s nachts wakker wordt en het lichtknopje niet kan vinden. De glow in de dark tape is een superhandige tape om belangrijke punten mee te accentueren. JavaScript seems to be disabled in your browser. Ideaal om een optimale veiligheid te creeren. Een andere mogelijke toepassing is de decoratieve functie van de plakband.


Geef je een feestje, dan maak je een mooie glow in the dark tekening. Bent u creatief dan kunt u de tape ook voor hobbydoeleinde gebruiken. De tape heeft vele toepassingen en is buitengewoon praktisch in gebruik. Toepassingen De zelfklevende tape heeft in de eerste plaats een veiligheidsfunctie, maar kan ook decoratief worden gebruikt. Deze zelfklevende Fotoluminescente ( glow in the dark ) tape absorbeert en slaat het licht op van elke lichtbron (natuurlijk, fluorescent, gloeilamp, halogeen enz).


De tape kan ongeveer seconden licht vasthouden, dan is het klaar. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De afterglow van de tape beslaat maar liefst uur voordat hij weer opgeladen moet worden door licht. De tape is herbruikbaar dus na een enkel gebruik hoeft u het nog niet weg te gooien.


U kunt met onze glow in the dark tape eenvoudig alle gevaarlijke punten markeren. Gebruik van de Tape De lichtgevende tape. De kleeflaag is met beschermfolie afgedekt, die voor het aanbrengen wordt verwijderd. De glow in the dark tape kan natuurlijk ook toegepast worden voor decoratieve doeleinden, zoals in de kinderkamer. Duurzame antislip tape geschikt voor vele ondergronden.


De GLOW IN THE DARK versie zal na belichting opgloeien in het donker en vormt daardoor een optimale veiligheidstape. De foto is een afbeelding van een rol met een lengte van meter. Nu is het op de tennisbaan nooit geheel donker want er is altijd wel iets van licht in de omgeving, al is het alleen maar een volle maan. Dus vergeet direct het idee om allemaal glow in the dark producten aan te schaffen.


Glow in de dark tape

Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Glow -in-the- dark partypack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts