dinsdag 24 oktober 2017

Polyurethaan vernis

Polyurethaan vernis

Bij verwerking met spuit, eventueel nastrijken met een borstel om mogelijke druipsporen te voorkomen en het product beter in het hout te laten dringen. Voor de eerste laag de vernis tot met white spirit verdunnen, idem bij verwerking met verfspuit. Voor een optimale afwerking eerst de hoeken van het hout manueel gladschuren.


Op kaal hout de eerste laag met water verdunnen. Idem bij verwerking met een. Vergelijking van polyurethaan versus vernis. Halo ik heb een vraagje over polyurethaan vernis Ik heb iets geverfd met acryl verf (kun je verdunnen met water).


Nu is mijn vraag of ik daar polyurethaan vernis op waterbasis kan op zetten. Ze bestaan uit twee componenten: de lak en de verharder. Beschermt en versterkt alle oppervlakken. Wij kunnen u een breed asortiment bieden afgestemt op diverse toepassingen.


Het wordt daarom gebruikt voor het maken van perfecte afgietsels uit bijvoorbeeld siliconen mallen. Heden ten dage bestaat vernis meestal uit een vluchtig oplosmiddel en een stof (celluloselak) die voor bescherming van de te behandelende stof dient. In vroeger tijd werd vernis gemaakt van onder andere hars opgelost in alcohol of olie, ook werd schellak voor hetzelfde doel gebruikt.


Vernis bestaat in vele vormen. Verschil vernis , binnenbeits, vloerolie, traplak. Afhankelijk van de ondergrond en het gebruik van het te behandelen oppervlak kies je voor een bepaalde vernis , lak of olie. Met coatings op basis van polyurethaanchemie kunnen deze eisen worden gehaald. In de jaren zijn polyurethaan of PU-afwerkingen ontwikkeld voor de industrie.


De grote druk- en treksterkte en vloeistofdichtheid van het materiaal waren met name in de zware industrie belangrijke factoren. Raadpleeg onze webshop en koop Pur vernis satijn online. Met vernis behandeld hout kan een glanzende, gesatineerde of matte afwerking hebben. Verzegelt, beschermt, versterkt en niet vergelend. U moet nooit verschillende soorten vernis over elkaar aanbrengen.


Vind de beste selectie polyurethaan vernis fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit polyurethaan vernis voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De belangrijkste ingrediënten om een polyurethaan te zijn di- en tri- isocyanaten en polyolen. Andere materialen worden toegevoegd om te helpen het verwerken van het polymeer of de eigenschappen van het polymeer te modificeren.


Polyurethaan vernis

Isocyanaten polyurethaan te maken twee of meer isocyanaatgroepen per molecuul. Massief polyurethaan is een erg slijtvaste, soepele kunststof (elastomeer) met een zeer hoge scheurweerstand. De soepele uitvoeringen zijn bovendien uitzonderlijk schokvast, vandaar dat deze soorten als stootblokken of -buffers worden gebruikt. Alle lakken op basis van polyurethaan zijn in principe volledig dichte (dus sluitende) lakken.


Een beits is bijvoorbeeld ademend en dus een “open” systeem. De epifanes en tenco bootlakken uit het artikel zijn voorbeelden van dichte laksoorten. Kijk wel even goed bij het product van uw keuze of deze geschikt is voor de houtsoort van uw tuinbank. Transparante Lak koop je eenvoudig online bij bol.


Polyurethaan vernis

Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Blanke lak wordt ook wel vernis genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts