donderdag 26 oktober 2017

Hay vaas

Dé Hay webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Kies uit producten vanaf € 200. HAY Vazen : Minimalistisch en uniek. HAY biedt een ruime en unieke collectie vazen aan.


Ben je op zoek naar een vaas met een traditioneel uiterlijk? Heb je de voorkeur voor een handgeschilderde vaas in de vorm van een boomstam? Of ga je toch voor een cactus vaas gemaakt van keramiek? Geen zorgen we hebben het allemaal bij HAY.


Gratis bezorging en retour. Ontdek het uitgebreide woonassortiment. Bloemen verdienen een omhulsel dat ervoor zorgt dat het één geheel wordt.


De bloem zelf is mooi, maar zonder vaas met water overleeft hij het niet. Hay heeft de mooiste vazen voor in de woonkamer, keuken of. De vazen zijn beschikbaar in drie verschillende maten waarmee je rustig kunt variëren. De Colour Vaas is een product van het Deens merk HAY.


Zij hebben de ambitie om duurzame en kwalitatief hoogstaande meubelen en accessoires te maken tegen een betaalbare prijs. HAY werkt vaak samen met bekende ontwerpers. De eigentijdse vaas is gemaakt van glas. Je kunt voor de vaas kiezen uit drie verschillende kleuren: Blue, Green en Transparant.


Zijn ronde vorm en subtiele lijnen geven de vaas een eigentijdse en warme uitstraling. De vaas is ook in twee andere maten beschikbaar. Je kunt de vaas in zijn eentje gebruiken, maar hij is ook mooi om te combineren met bijvoorbeeld de Colour vaas L. Tree Trunk vaas van HAY is ontworpen door Richard Woods en maakt deel uit van de uitgebreide HAY collectie.


Deze handgeschilderde vaas heeft de vorm van een boomstam. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bestel online of kom langs! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dit is de Hay Moroccan vaas small. De Moroccan vaas small van Hay is centimeter hoog en heeft een diameter van centimeter. Hay vaas prijzen vergelijken. Het glas is bovendien recyclebaar. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Hay Vazen koop je eenvoudig online bij bol. Zet de bloemetjes buiten, of binnen, met de vazen van HAY. Door de eenvoudige en simpele designs passen deze in ieder interieur en de pot Flower kan zelfs buiten worden neergezet.


Hay vaas

Ideaal voor het voorjaar en de zomer, zodat u ook buiten van de vaasjes kunt genieten. Bezoek onze winkel in Zutphen of Veenendaal en ontdek de vazen van HAY ! De koepelvormige basis geeft de vaas een speelse uitstraling en maakt hem ook nog eens super stabiel. Door het gekleurde glas is deze vaas ook al mooi zonder bloemen! De Hay Bottoms Up Vaas is ontworpen door Ingrid Aspen.


De Bottoms Up Vaas van Hay is een glazen vaas in twee tinten gekleurd glas. Maat S heeft een diameter van 1centimeter en een hoogte van 2centimeter. Of je nou een bos bloemen in de HAY Colour Vase vaas plaatst of de hem juist helemaal leeg laat: de vaas steelt altijd de show!


Hay vaas

Mooi met én zonder bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts