woensdag 25 oktober 2017

Rolluik hor

Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels. De grootste collectie horren vind je hier! Horren tegen de laagste prijzen. Kies uit producten vanaf € 195.


Let uiteraard wel op dat u uw raam niet naar buiten toe opent, want dan hebben de horren helaas weinig effect.

Draaikiepramen zijn zeer geschikt voor een rolluik met hor in één. De hor in het rolluik met hor is een rolhor. Wilt u de Heroal Rolluik HRvoorzien van hor bestellen?


Vul eerst uw maten in en bereken de prijs! Een rolluik en rolhor in één bak, de ideale combinatie! Behalve een rolluikpantser, bevat deze bak ook een rolhor met insectenwerend en UV-bestendig gaas. Beide zijn los van elkaar te bedienen.


Hiermee bescherm je je huis tegen de felle zon en tegelijk kun je het raam gewoon openzetten. Je kan de rolluiken en horren ook apart kopen, maar samen in één bak is een stuk handiger.

Rolluiken en buitenjaloezieën met geïntegreerd hor. Hor -rolgordijnen zijn perfect met WAREMA buitenjaloezieën of rolluiken combineerbaar. Zij kunnen heel praktisch worden geïntegreerd en kunnen met een greeplijst worden bediend. Slechts binnen eenvoudige stappen stel je een maatwerk rolluik eenvoudig en snel samen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst kleuren, hand- versus elektrische bediening en nog veel meer.


Er bestaan vele soorten insectenwering met ieder hun eigen toepassingsgebied. Het grote voordeel van het in een rolluik geïntegreerd systeem, is dat deze hor altijd direct en eenvoudig te gebruiken is: met een eenvoudige beweging opent of sluit u het systeem. Een uitgebreid aanbod aan accessoires waardeert uw voorbouw- rolluik bovendien verder op: bijvoorbeeld de slanke Minimax-geleiderails, een veiligheidspakket of het optioneel geïntegreerde hor. Of u kiest voor een voorbouw- rolluik met solair gevoede regeling die zelfs lost van het elektriciteitsnet te bedienen is.


Maatwerk aanvraag voor uw rolluiken. Vindt u niet de rolluiken , rolluiken met hor of roldeuren die u zoekt dan kunt u met ons contact opnemen. In het onderstaande formulier kunt u uw wensen kenbaar maken en eventueel een tekening of beschrijving toevoegen. Deze wordt heel makkelijk bediend door de handlijst naar beneden te duwen. Aan de onderkant in de geleider zit een zogenaamde stopper.


Door de veer die in de hor zit, rolt deze zichzelf daarna vanzelf weer op. Het rolluik en de hor kunnen los van elkaar. Vervolgens ga je jouw rolluik samenstellen naar smaak. We vragen in de overige stappen de bedieningszijde, gewenste geleiders, omkasting vorm, omkasting kleur en lamelkleur van je rolluik.


Wanneer je jouw rolluik samen hebt gestel krijg je een overzichtspagina met de keuze die je gemaakt hebt.

Voor rolluiken met een breedte tot 3en een maximale oppervlakte van mworden de rolluiken uitgevoerd in de PAlamel van Aluprof. Bij rolluiken breder dan 3of een oppervlakte groter dan mwordt gebruik gemaakt van een extra grote lamel van het type mm. Alle verschillende typen rolluik kastsystemen kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn in gerolvormde of geëxtrudeerde uitvoering verkrijgbaar. In alle maten, vormen en kleuren.


Dubbelwandige, hoogwaardige aluminium lamellen met een slijtvaste meerlagig gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatiekern van polyurethaanschuim. Wel vertraagd het ene rolluik beter dan het andere rolluik een goed voorbeeld hiervan zijn de Heroal safe rolluiken. Ook de samenstelling van een rolluik kan de inbraak werendheid vergroten de toepassing van anti optil zorgt ervoor dat een rolluik niet te lichten is.


Draaikipramen zijn zeer geschikt voor de rolluik en hor in één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts