donderdag 12 oktober 2017

Inbetween linnenlook

Inbetween linnenlook

Bestel je inbetween gordijn online! Gratis stofstalen, snelle levering. In stappen uw maatwerk in huis. Vakkundig gemaakt in ons eigen atelier. Ontdek ons unieke assortiment inbetweens.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Inbetween Linnenlook Grijs. Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween. Deze inbetween wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als.


De linnenlook gordijnen van Linnengordijnen zijn gemaakt van 1 polyester, maar hebben de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Doordat polyester kreukherstellend is en nauwelijks krimpt, kunt u de stof makkelijk zelf reinigen. Daarnaast zijn linnenlook gordijnen vormvast en hebben ze een hoge kleurechtheid. Elst grijs wit linnenlook inbetween gordijnen. Mooi subtiele licht grijze kleur.


Afgewerkt met een verzwaring. Deze grijze inbetweens gaan mooi soepel en luchtig vallen. Zwarte linnenlook inbetween gordijnen Zwarte linnenlook inbetween gordijnen met een lichte linnenstructuur.


Mooie fijne onregelmatige structuur. Deze stof is vrij transparanten luchtig. Maar door de linnenstructuur wel een mooie natuurlijke look.


Heel mooi al contrast bij een wit interieur of juist mooi matching met je zwarte kozijnen. Zacht groen inbetween gordijnen met linnen structuur. De licht groene gordijnstof is gemengd met wit zodat het helderder, vriendelijker en rustgevend is. In mooie kleuren verkrijgbaar.


In elke maat verkrijgbaar. Dit is dan ook de reden dat wij maar enkele donker gekleurde inbetween in ons assortiment hebben. Wil je online linnen look gordijnen kopen?


We sturen je gratis stalen op, zodat je. Vandaag bestel morgen in huis! Inmiddels hebben we overal de krenten uit de pap gehaald en een hele grote collectie prachtige linnenlook samengesteld. Van luchtig inbetween tot grof en stevig.


Doorn zwarte inbetween linnenlook vouwgordijnen. Met een mooie fijne linnenstructuur. Soepel vallend en mooi transparant en luchtig. Een casual linnenlook voor een speels interieur. Vanaf 3Normale prijs 395.


Inbetween linnenlook

Ze hebben een zonwerende functie en zorgen ook voor meer isolatie, zonder dat ze al het licht uit de ruimte weghalen. Daarnaast geven gordijnen ook veel sfeer aan jouw slaapkamer, woonkamer of hal. Bij JYSK hebben we inbetween gordijnen in wit, grijs en nog veel meer kleuren om je huis nog mooier te maken.


Het Fine gordijn is een transparante inbetween. Ook het Linen gordijn heeft een transparante stof. Dit gordijn heeft een stoere, natuurlijke linnenlook. Wanneer deze inbetween op maat in het licht hangt is de stofstructuur goed zichtbaar.


Inbetween linnenlook

In veel gordijnstoffen wordt linnen gebruikt, of ze zijn van 1 linnen. Linnen gordijnen kan je herkennen aan de onregelmatige vezels in het garen. Hierdoor krijgt je gordijn een mooie speelse look, of bij dikkere garens juist een stoere en industriele look. En vaak wilen we juist een wat natuurlijker look in onze gordijnen.


En als je toch liever een stof wilt van 1 polyester zijn er ook heel mooie inbetweens met een linnenlook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts