dinsdag 17 oktober 2017

Inzethor

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vind horren raam het nu op Kensaq. Beste resultaten voor hor in raam op Finecomb.


De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen.

Dit maakt schroeven en boren overbodig. Het raam kan moeiteloos worden geopend en gesloten als de vliegenhor voor raam bevestigd is. Het plaatsen van een inzethor kan zonder boren of schroeven geplaatst worden. Een inzethor is een compleet aluminium buitenframe die op de hoeken van het frame worden verbonden door middel van een persverbinding. Een aluminium inzethor , ook wel inklemhor genoem past in vrijwel elk houten en kunststof raam wat naar binnen opendraait of kiept zoals draaikiepramen.


De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn. Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. Kies voor comfort en kwaliteit met deur- en raamhorren van BestelMaat.


Met omruilgarantie én gratis thuisbezorgd.

Uit profielen en gaas maakt u zelf een hor die u zonder schroeven of boren in uw draaikiepraam kunt plaatsen. Inzet hor op maat gemaakt en leverbaar in alle standaard raammaten. Inzethorren zijn ideaal voor in het seizoen. Daarna neemt u ze eenvoudig weg.


Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam. Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA.


Houd wel even rekening met het soort raam waarvoor je op zoek bent naar een hor. Voor een draaikiepraam heb je namelijk een andere hor nodig voor een dakraam. Er is in ieder geval genoeg keuze in horren, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor horrengaas met klittenban een hor die tevens verduisterend werkt, een raamrolhor, of een inzethor. Of bezoek één van onze winkels. Wat is de inzethor een prachtproduct en qua prijs ook zeer goed te doen!


Simpel in gebruik en zonder boren of schroeven. De universele inzethor is zowel geschikt voor uw kunststof als houten kozijnen. Hieronder kunt u via de index gelijk doorspringen naar de gewenste informatie.


Om de hor te installeren, opent u het raam en drukt u de gemonteerde hor tussen het kozijn. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk ervaart. Als je onze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.


Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.

Plaats de inzethor eerst met de onderzijde in het kozijn. Heeft u een aluminiumstrip aan de onderzijde van het kozijn, dan plaatst u de flensrand op de aluminium strip. Kantel vervolgens de inzethor in het kozijn totdat deze zich goed vastklemt met behulp van de klemmetjes die gemonteerd zijn. Horren en hordeuren van Creon zijn op maat gemaakt en eenvoudig zelf te plaatsen.


Bestel hier online uw horren op maat tegen vaste aantrekkelijke prijzen! HORNBACH biedt je een groot assortiment van raamhorren. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH. Je kunt je hor met stevig horrengaas, zoals inzethor , rolhor of plisséhor, en je hordeuren, makkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Voor een zorgvuldige bevestiging van uw inzethor in uw kozijn is het noodzakelijk om veertjes en spie te gebruiken.


Losse veertjes of spietjes kosten € 75. Bij afname van grotere aantallen ontvangt u extra staffelkorting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts