vrijdag 6 oktober 2017

Verf achter kookplaat

Specialistisch advies nodig? De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Vergelijk goedkope Kookplaten op beslist. Bestel direct aanbieding online.

De achterwand wordt dan dus niet meer betegeld of voorzien van een lelijke glasplaat, maar gewoon geschilderd. Heeft iemand ervaring met het verven van de muur achter de kookplaat i. Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken? Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is.


Onze keuken is net gestuced en nu willen we de achterwand van de keuken behandelen met een goede verf. Het gaat dus om de wand achter de kookplaat , maar ook achter de spoelbak. Achter de spoelbak zit ook het raamkozijn en hier zit geen vensterbank maar stucwerk dat we dus ook in dezelfde kleur willen schilderen.

Kinderkamer of keuken verven ? Dan wil je een verf die bestand is tegen vuil en vlekken! Meestal zie je geen “keuken verf ” of “anti vlekken verf ”. Het wordt afwasbare verf , schrobvaste muurverf, schrobbare muurverf of afneembare muurverf genoemd. Helaas heeft niet iedere afwasbare keuken verf dezelfde kwaliteit.


Huidvetresistentie is altijd een probleem, hoewel dit minder het geval is bij goede kwaliteit verf en dit achter een aanrecht minder een rol speelt. Langdurige inwerking van bijvoorbeeld tomatensaus-spettertjes kan op den duur (zeker op een witte coating) wel leiden tot vlekjes. Transparante coating, watergedragen komponent over een muurverf.


Kras en slagvast, niet voor niets gebruikt in hufterproof omstandigheden. Met een hoge brandwerendheid uitstekend te gebruiken achter een kookplaat ! Het is eenvoudig te bewerken (zagen en boren) Het doorzichtige polycarbonaat vergt aandacht bij montage en vooral ook aandacht over de uitstraling achter het materiaal. Echter zit ik met een vraag. Wij willen namelijk de wand achter het witte keukenblok strak laten stucen en een mooie donker grijze matte verf op zetten.


Dus niets geen tegels of glasplaat achter de kookplaat , maar enkel verf. Wij krijgen een nieuwe keuken en nu wil ik geen tegels achter het fornuis maar de muur waar het aanrecht tegenaan staat in een leuke kleur verven.

Maar welke verf moet ik gebruiken want de muur moet wel afneembaar zijn? Wie heeft een tip voor afneembare verf op de muur? Bespaar tot wel via kiesproduct. Vaak worden traditionele afwerkingen gebruikt. Denk hierbij aan glas, RVS, steen, graniet of oude vertrouwde tegels om de achterwand van de keuken mee af te werken.


Verf wordt soms vergeten in dit rijtje. Wij leggen dan ook graag aan je uit dat juist verf heel goed kan zorgen voor de perfecte uitstraling van jouw keuken. Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat.


Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken, achter de kookplaat of gootsteen. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden. Kies uit de vele ontwerpen en maten. Het moeiste en is natuurlijk de moderne natuurlijke achterwand in de keuken.


Helaas is dit zonder extra coating niet mogelijk. Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk geeft uw keuken direct een prachtig nieuw aanzicht. Exact op maat, geen voegen, naden of kitranden.


Inderdaad erg belangrijk dat je de muur achter het aanrechtblad makkelijk schoon kan maken. Ik heb ook gekozen voor een verf die geschikt is voor vochtige ruimtes. Ook is de kleur van belang, en moet deze passen bij de rest van het interieur. Een aandachtspunt bij het plaatsen van een keukenachterwand is dat er uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat geplaatst moet worden om de achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Dibond achterwand bestellen en monteren.


Ook (juist) achter het fornuis. Ik weet het merk zo even niet maar het is een tweecomponentenverf. Het is schrobvast, dat is beter dan gewoon afneembaar. Bij afneembare verf komt er als je te hard boent alsnog verf van de muur. De verf was overigens niet in de bouwmarkt te koop, ik heb het viavia bij een groothandel gekocht.


Je moet muurverf beschermen tegen vet en vuil van de kookplaat en spoelbak. De meeste muurverven zijn hier namelijk niet goed tegen bestand en trekken de plekken in de muur. Als je deze wilt verwijderen poets je weer glimmende plekken in de muurverf. Daarom hebben wij de beste oplossing voor jouw probleem!


De Trae-Lyx Naturel Finish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts