dinsdag 10 oktober 2017

Panorama lijst

Lijst en Passe-Partout in Galeriestijl. Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af. Boek nú zonder boekingskosten! Grote collectie fotolijsten vind je hier! Fotolijsten tegen de laagste prijzen.


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.

Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. De mooiste lijsten zoals wissellijsten, fotolijsten, schilderijlijsten, posterlijsten en passe-partouts koop je online bij Zelfinlijsten. Lijsten voor panorama posters voordelig bestellen. Geef je prachtige panoramo poster nog meer aandacht door hem in te lijsten met een mooie fotolijst. De panorama lijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diverse kleuren.


Ook mooi om te combineren met meerdere fotolijsten groot en klein. Koop en verkoop panorama lijst eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Profiteer van onze kortingen.

Ook andere panorama formaten te koop ! Mooie zwarte houten fotolijst speciaal voor uw panoramafoto van x 1cm. Deze zwarte fotolijst is geschikt voor een afbeelding van x 1cm. De fotolijst is uitgevoerd met glas en kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Tevens is deze lijst ook verkrijgbaar in de kleur crème wit.


Prachtig, deze wit houten panorama fotolijst! Aan de zijkanten van de lijst zitten glasplaatjes,. Jouw site voor Nieuws, Sport, Entertainment en alles over Misdaad uit de boven- en onderwereld. Elke lijst die wij leveren is gegarandeerd van goede kwaliteit, dit omdat we iedere lijst in onze lijstenmakerij zelf voor u op ambachtelijke wijze op maat maken.


De lijsten worden met een speciale koerier naar u verzonden, dit om transportschade te voorkomen. Hoewel de bezoekersaantallen tamelijk behoudend werden ingezet (300) ging de eerste onderneming zoals hieronder staat, reeds spoedig failliet. Het zijn veelal uitgerekte afbeeldingen qua lengte. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel.


Desondanks levert Zelfinlijsten. Diepe lijsten koop je eenvoudig online bij bol. De lijst werd samengesteld door misdaadjournalisten Bas van Hout, Marian Husken, John van den Heuvel, Gerlof Leistra en Joop Reichart.


Alle fotolijsten vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online.

Ze geven een extra krachtige indruk. Deze posters zijn normaal 50cm hoog en 150cm bree en dekken jouw muur voor een groot gedeelte. We bieden een grote selectie van panorama posters om jouw huis meer uistraling te geven. We hebben steden, natuur en platteland of panorama filmposters, en nog veel meer. Of je nou op zoek bent naar een wissellijst, posterlijst of een lijst met foto: in onze lijstenmakerij heb je genoeg keuze.


Kies uit onze standaardformaten of laat lijsten op maat maken. Je vindt ze in pesticiden, plastic of bewaarmiddelen zoals parabenen, maar ook in verzorgingsproducten. Vooral voor baby’s en zwangere vrouwen zijn ze te mijden. Maar bij ons kennen weinig mensen het gevaar, laat staan dat we weten waar die stoffen zoal in zitten. De fotolijst vierkant is minder standaard dan het lijkt: het is geen gebruikelijk formaat voor posters, foto's en schilderijen.


Prijs ingelijst 1-1of 1euro afhankelijk van de grootte en gekozen lijst Deze foto's zijn in beperkte mate te koop. De prijzen zijn vafaf euro. Dit afhankelijk van de maten.


Panorama ging op onderzoek. Met jouw favoriete foto als poster met lijst heb je een echt kunstwerk aan de muur hangen. Bij posterXXL vind je een ruime keus aan hoogwaardige lijsten.


De lijsten en passe-partouts worden op maat gemaakt, zodat jouw foto er perfect in past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts