dinsdag 24 oktober 2017

Glitsa parketlak

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Parketlak tegen de laagste prijzen. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondhei veiligheid en milieu te houden. Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval.


Naast de versterking met polyurethaan bevat deze vloerlak de unieke diamant technologie. Je hebt online de keuze uit een breed assortiment parketlakken. Het zijn twee van de merken hiervoor, net als Wijzonol en Trae Lyx.


Wij adviseren je graag over de verschillende merken en de kwaliteit van de parketlak die je kunt verwachten. Deze lak is slijt- en kras vast en is geschikt voor bescherming van uw hardhouten vloeren en (lamel)parket voor normaal gebruik. Als slijtvaste parketlak op intensief belaste houten vloeren binnenshuis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Glitsa parketlak

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat. In onze online webshop verfwinkel. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel)parket en is geschikt voor normaal gebruik. Je kunt kiezen uit vloerlak, parketlak of meubel lak.


Dit maakt deze parketlak geschikt voor vloeren met een intensief gebruik. Glitsa parketlak kopen met Korting! Op alle producten geldt een bedenktijd van dagen met uitzondering van verven die op kleur zijn gemengd. Aanbiedingsprijs € 2€ 2Normale Prijs € 316. Voeg toe aan verlanglijst.


Glitsa parketlak

Kwalitatief hoogwaardige parketlak op waterbasis. Geeft een transparante en. Voor een ruim assortiment parketlak van verschillende topmerken gaat u naar Verfcompleet.


Voordelig en betrouwbaar online parketlak. Door het zweet van je handen wordt dit een zachtere laag en schuif je dit er weer af met je nagels. Kan natuurlijk ook zijn dat de onderlaag na keer schuren en lakken nog steeds vettig was. Kras en slijtvast parketlak op waterbasis. Deze extreem sterke parketlak kun je gebruiken voor bijna alle soorten hout.


Glitsa parketlak

Of je een vloer of een meubel wilt beschermen maakt voor deze kleurloze parketlak niet uit. Het merk TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Heb je een vraag over deze lak of een van onze andere producten? Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Multimate te kunnen zien. Hebben wij de juiste verhouding voor u. Maar voordat je zover bent, moet u er voor zorgen dat de houten vloer goed geschuurd is en stof gemaakt. En als de houten vloer voldoet aan de richtlijnen van de parketlak fabrikant, pas dan is het mogelijk de houten vloer met lagen parketlak af te werken.


En zult u het gewilde resultaat behalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts