maandag 9 oktober 2017

Riverdale tijdschriftenhouder

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Riverdale bij Smulderstextiel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mijn oma was er heel blij mee, fijn dat we op bol.


Opgeruimd staat netjes, ook als het om tijdschriften gaat. Het rek heeft een metalen frame en leren houder.

Deze organiser is ideaal voor het stijlvol opruimen van spullen! De korting is al verrekend in hier getoonde prijs. Het tijdschriftenrek heeft een industrieel design dat zeker gezien mag worden in je woonkamer. Tulsa is gemaakt van Buffalo leder en staal. Natuurlijk kun je er ook kranten of andere papieren in kwijt.


De lamp geeft een stijlvolle twist aan het interieur door de marmeren voet en het gouden metaal. Tijdschriftenhouder (of voor lp’s!) In echt leer van riverdale. Nieuwprijs € 8mag weg voor € 65!


Bekijk ons assortiment tijdschriftenhouders.

Ruim assortiment online bestellen! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 1producten vanaf € 80.


Onze website maakt gebruik van functionele en marketing cookies om jou een optimale website te bieden. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het. Al die rotzooi is natuurlijk een doorn in het oog.


Zet ze daarom in deze stijlvolle tijdschriftenhouder. Zo zie je in plaats van rommel een prachtige industriële tijdschriftenhouder. Verkrijgbaar in twee kleuren. Met de twee stoere rekken heb je ruimte genoeg voor al je leesmateriaal.


Ook leuk voor het opbergen van houtblokken. Woon en slaap artikelen van topmerken tot goedkoper. Bij Outlet Duiven scoor je voordelig jouw nieuwe interieur.


De houder is gemaakt van metaal en heeft een witte kleur. TIJDSCHRIFTENHOUDER LOVE 65CM ZWART. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je spullen ruim je makkelijk op in een opbergmand. Daarmee is je huis niet alleen netje opgeruim het staat ook leuk. Er zijn vele soorten manden: rieten.


Sorteer tijdschriften en kranten in een van de stijlvolle design tijdschriften houders van Lobby, Outline Design, Woood of vtwonen. Een woonkamer of kantoor ziet er direct een stuk geordender uit en een mooie tijdschriftenhouder is daarnaast zeer geschikt als functioneel decoratie item.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts