vrijdag 6 oktober 2017

Elho pure straight

Kies uit producten vanaf € 20. Elho Pure Straight tot goedkoper. De laagste prijs op Beslist. Elho De schoonheid van de natuur en hedendaagse architectuur is de inspiratiebron van de beeldschone pure collectie. De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten.


De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is.

Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Voor 17:bestel morgen in huis. Geef je terras een stijlvolle look met deze prachtige bloempot van elho.


Daarnaast is de pot kleurvast, recyclebaar en onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor binnen én buiten! Lichtgewicht kunststof bloempotten voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in maten en kleuren. Online bestellen bij Bloempotshop.


Elho pure straight round - Antraciet.

Hierdoor is de pot lichtgewicht, kleurvast én onderhoudsvriendelijk! Hij heeft een verhoogde bodem waardoor je hem niet helemaal hoeft te vullen. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment. Specialistisch advies nodig?


Uit onze collectie potterie. Pure straight round high bloempot concrete binnen en buiten dia. Van het merk elho , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie.


De pure straight round high bloembak van elho heeft een luxe design en is gemaakt van sterk kunststof. Als u de Pure Straight plantenbak combineert met andere plantenbakken uit de Pure serie ontstaat er een speels effect op uw terras of in huis. Een combinatie van verschillende vormen, formaten of keuren plantenbakken zorgt voor een prachtig geheel. De Antraciete Pure Straight Round plantenbak is verkrijgbaar in verschillende formaten. Nabij Enschede en Hengelo.


Ga voor een stijlvol terras met deze prachtige Elho bloempot. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Handgemaakt met de hoogst mogelijke aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Vergelijk meer dan 1bloempotten.


Om nog meer allure te creëren leent de Pure Straight Round zich perfect om te combineren met grote planten. De Pure serie van Elho laat uw planten écht leven! Combineer verschillende maten uit de pure straight collectie voor een uniek resultaat.

De structuur en lijnenspel van de elho pure straight crystal high worden afgewisseld door een zachte uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de pot een perfecte toevoeging is voor jouw tuin of woonkamer. Dankzij de verhoogde bodem is de pot makkelijk te beplanten en hoef je niet de gehele pot te vullen met aarde.


ELHO Pure Straight LED Light: Verlicht je huis en tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts