woensdag 18 oktober 2017

Glazen plaat achter fornuis

Eenvoudig Online Bestellen. Glasplaat Voor Achter Het Fornuis. Met Of Zonder Print, Maar Altijd Op Maat! Vergelijk en vind jouw favoriet voor de scherpste prijs!


Glazen plaat achter fornuis

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af. Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat).


Maar je ziet bijna niet dat het vuil is! Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid.


De gekleurde keukenachterwanden zijn leverbaar in zowel hoogglans als gematteerd glas. De maat 600x700mm is afgestemd op de meest gangbare modulemaat van keukens. Alle glazen keukenachterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! De keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is hittebestendig en makkelijk schoon te maken.


Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen maar ook om het design. Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet. Zo werken we in één klap alles netjes weg. Of je nou op zoek bent naar een glasplaat voor achter je fornuis , een grote wand van aanrecht tot aan het plafon en alles daar tussenin, wij regelen het voor je!


Een keukenwand van Glasbestellen. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je keukenblad wil vormgeven?


Ik wilde geen tegels in de keuken, dus gekozen voor een glazen plaat achter het fornuis. De muur erachter heb ik eerst in een leuk kleurtje geverfd. De glasplaat is gewoon van helder glas , zit op punten vast in de muur en is bij het aanrechtblad en bij de afzuigkap gekit. Tot nu toe geen barstjes of krasjes ontdekt (zit er nu jaar).


De dekkend gekleurde keukenachterwanden worden in onze fabriek voorzien van een keramische lak. Deze lak wordt op het glas aangebracht waarna het glas thermisch gehard gaat worden. Indien u kiest voor transparant glas moet u goed nadenken over de kleur achter het glas. Eigenlijk alleen voor een witte wand een handige oplossing, omdat een (uitgesproken) kleur nu eenmaal niet tijdloos is. Tegenwoordig bestaan er ook mogelijkheden glas te voorzien van een persoonlijke foto of een fraaie bewerking.


Normaal glas kan door spanningsverschillen (met name bij het kookgedeelte) gemakkelijk gaan barsten. Gehard glas is hittebestendig (tot ca 2graden Celsius) en maal sterker dan normaal glas en derhalve uitermate geschikt voor de achterwand van je keuken. Zeker achter het fornuis is sterke beglazing essentieel.


Glazen plaat achter fornuis

Bespaar tot wel via kiesproduct. Gehard glas 6mm heeft door de aanwezigheid van ijzeroxide een licht groene kleur. Bovendien speelt de lichtinval op de glazen achterwand van uw keuken een belangrijke rol bij hoe de glaswand eruit zal zien. De uiteindelijke glas keuze dient daarom te worden gemaakt op basis van grote glasmonsters die wij tijdens het opmeten meenemen.


Ik heb zelf ook een achterwand van gehard glas , maar dan van de ikea. Dit werkt prima en het is flexibel. Zelf heb ik ook glas achter de kookplaat, nergens last van! Wil je dit toch niet kan je met dit systeem ook een rvs plaat nemen. Nieuwe zware kwaliteit glazen plaat voor achter de kookplaat.


Glazen keuken achterwanden,. RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van rvs achterwanden en rvs plaat op maat. Bij ons kun u gemakkelijk online al uw rvs bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen.


RVS keukenwanden worden vaak gebruikt achter kooktoestellen. Dit omdat een RVS wand gemakkelijk schoon te maken is. Het nadeel van RVS is dat het wel gevoelig is voor krassen.


Glazen plaat achter fornuis

Glas is een originele en duurzame mogelijkheid voor de achterwand. Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts