donderdag 19 oktober 2017

Perkoleum verdunnen

Dekkende en transparante beits. Veel kleuren, perfecte bescherming. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Te gebruiken op onder andere kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuren, schuttingen en tuinhout. Daardoor is het prettig om mee te werken.


Perkoleum verdunnen

Het is een één-potsysteete gebruiken om te gronden, te lakken én af te lakken. Perkoleum is arm aan oplosmiddelen en zit vol met lijnolie. Daarna kun je het hout met een eerste en tweede laag behandelen als nieuw hout. De bestaand blijvende verflagen dienen goed geschuurd te worden met fijn schuurpapier. Daarnaast ook geschikt voor het verdunnen van alkydverven en lijnolie.


Bij opeenvolgende lagen moet het toevoegen van verdunning zoveel mogelijk worden beperkt. Het toevoegen van verdunning verarmt het product en zorgt dat er minder laagdikte kan worden aangebracht. Deze basis geeft een uitstekende kwaliteit met prima kenmerken en eigenschappen. Product is gereed voor gebruik.


Perkoleum verdunnen

NB: Reinigingsmiddel opvangen en residu op de juiste wijze. De eerste laag perkoleum dient verdunt te worden met terpentine de tweede laag mag er onverdund op. Dit kan met verschillende producten, dit kan met terpentine maar natuurlijk ook met lijnolie. Om de droging te versnellen voegen wij meestel een heel klein beetje sicctief toe aan de perkoleum verdunning. Ecoleum verwerkt op deze manier, geeft een jarenlange bescherming.


Ecoleum is uitsluitend een impregneermiddel voor ruw hout. Geschikt voor de afwerking van vrijwel alle houtsoorten, buiten. Uitermate geschikt voor de toepasbaarheid als één-potsysteem op houtrijke objecten zoals houten topgevels, dakoverstekken, blokhutten, schuren en stacaravans. Bestaand hout: Ondeugdelijke verflagen en verweerd hout verwijderen en de overgangen van de oude verflagen wegschuren. De vochtregulerende beits voorkomt hierdoor blaarvorming.


De perkoleum beits van Koopmans behoudt zijn glansbehoud en kleurechtheid. Tussen de lagen dient er licht te worden geschuurd met fijn schuurpapier of Scotch-Brite Bestaand hout: ondeugdelijke verflagen en verweerd hout verwijderen en overgangen wegschuren. Vergelijkbare zoekopdrachten voor perkoleum verkooppunten. Info over perkoleum verkooppunten. Voor de kleurkaart en meer informatie, bezoek de site van Koopmans verf óf kom naar de winkel.


Wil je de kleurenkaart van perkoleum en ecoleum ontvangen? Resultaten van zoekmachines! Weet iemand wat de verhouding is om verf te verdunnen met terpentine of wasbenzine ? Door de verf te verdunnen dringt de verf nog dieper in het hout.


Perkoleum verdunnen

Hierin zijn veel types: natuurlijke olie ( verdund of onverdund) die geen lakachtige fim mag vormen op het hout zoals Aquamarijn Corcol (d.m.v. overtollige verwijderen) en gesynthetiseerde olie, zoals bijvoorbeeld Restol of Osmo. Dit soort producten zit tussen lak en olie. Meer uitleg verderop in deze tekst onder olie.


Tweede en derde laag aanbrengen (max. verdund ). Tussentijds licht opschuren en stofvrij maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts